Dupa aventura. Cum sa vindecam durerea si sa restabilim increderea cand un partener a fost infidel

Dupa aventura. Cum sa vindecam durerea si sa restabilim increderea cand un partener a fost infidel
-28%
Preț: 24,28 lei
33,72 lei (-28%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Dupa aventura. Cum sa vindecam durerea si sa restabilim increderea cand un partener a fost infidel. Prezentare - Dupa aventura. Cum sa vindecam durerea si sa restabilim increderea cand un partener a fost infidel. Unul dintre cele mai dureroase evenimente din viata cuplului este aventura amoroasa a unuia dintre parteneri. Si totusi, 37% dintre barbatii casatoriti si 20% dintre femei si-auînselat partenerul. Autoarea, reputat psihoterapeut de cuplu, raspunde, pe baza bogatei sale experiente,în cartea de fata câtorva dintreîntrebarile cruciale legate de criza infidelitatii. Care sunt cauzele care au condus la relatia extraconjugala? Pot fi recuperate iubirea siîncrederea? Este posibila iertarea? Cum poate fi reluata viata sexuala?
«Într-un stil clar, Dr. Spring explica sursele infidelitatii si ofera solutii pentru vindecarea relatiei.» -- Aaron Beck,întemeietorul terapiei cognitiv-comportamentale

Janis Abrahms Spring este psiholog clinician cu practica privataîn Westport, Connecticut, si supervizorîn Departamentul de Psihologie al Yale University.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.063 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.