Drum printre amintiri...

Drum printre amintiri...
-25%
Preț: 24,00 lei
32,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2021
Categoria: Altele

DESCRIERE

Ce reprezinta viata unui om? Ce valoare ar putea avea? Cine sunt eu? Cine esti tu? Care este rolul fiecaruia dintre noi in aceasta mare a lumii? Cine este Dumnezeu? Sau cum este Dumnezeu? Ce legatura are El cu omul?

Amintirile stranse cu modestie si simplitate intre aceste pagini aduc raspunsuri frumos asezate la intrebarile ce se ridica in mintea fiecarui om, cel putin o data in viata.

Intamplarile schitate – asa cum insusi autorul afirma – sunt „simple, poate chiar copilaresti”, iar aceste caracteristici si totodata calitati releva sinceritatea si puritatea unui suflet neobosit de a darui neconditionat si de a-si pune toate energiile sufletului in a lumina si in a-si incuraja semenii. 

De altfel, toate cuvintele adunate aici reprezinta un imn de recunostinta si multumire fata de Dumnezeul Etern. 

 

 

 

Lucrarea autobiografica a pastorului adventist Ionel Andreescu este un amalgam de peripetii si intamplari traite de autor „pentru a motiva si a da credinta celor care erau descurajati”.

Asa cum ni se arata in paginile cartii, viata lui Ionel Andreescu a fost presarata cu multa suferinta, dar acesta reuseste sa povesteasca cu o stare de totala detasare, evidentiind invataturile care i-au ramas in urma depasirii fiecarui obstacol. In Epilogul cartii, se subliniaza: „Unele experiente sunt simple, poate chiar copilaresti dar sunt sincere si toate impreuna definesc o viata intreaga de consacrare pe altarul credintei, o viata de slujire neconditionata”.

Pe de alta parte, autorul ne poarta, in paginile cartii, pe un drum sinuos care se imbina adesea cu cel parcurs de biserica adventista in Romania. Este descrisa perioada in care Biserica Adventista de Ziua a Saptea a fost persecutata si a fost scoasa in afara legii. Ulterior, sunt prezentate dificultatile pe care le-a intampinat Biserica in perioada comunista, ajungand in prezent cand „prin harul lui Dumnezeu avem libera trecere, libera comunicare si nu mai trebuie sa fie niciun lucrator al Domnului chemat la politie”.

 

Data aparitiei: Iunie 2021

 

Pagini: 170

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.072 sec
7.4.21
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.