Dreptul Uniunii Europene I, editia II-a, revazuta si adaugita

PRP: 89,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 73,87 lei
Diferență: 15,13 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Lucrarea reprezinta nu numai un curs universitar destinat studiului dreptului Uniunii Europene, in care caracterul transdisciplinar este prezent in mod clar, ci si un instrument de lucru pentru practicienii in domeniu, actualizat din punct de vedere legislativ si jurisprudential.

 

 CUPRINSUL LUCRARII

 

- analiza ordinii juridice a Uniunii Europene, cu referiri multiple la jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene;

 

- modul in care sistemul normativ romanesc se raporteaza la dreptul Uniunii Europene.

 

 PUNCTE FORTE

 

- prezentarea structurii institutionale a Uniunii, a modului de organizare si functionare a institutiilor, agentiilor, organelor si oficiilor Uniunii Europene, precum si a atributiilor acestora, specifice unei organizatii de integrare;

 

- analiza  contextului si a modului in care au aparut Comunitatile Europene, precum si a dezvoltarii acestora intr-o constructie unionala aparte in randul organizatiilor internationale interguvernamentale intr-o maniera proprie, care imbina elementele istorice cu aspecte normative si jurisprudentiale.

 

 PUBLICUL TINTA

 

Lucrarea se adreseaza:

 

- studentilor facultatilor de drept;

 

- practicienilor in domeniu.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0539 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.