Dreptul procesual al Uniunii Europene. Petrescu, Oana Mariuca. C. H. BECK

Dreptul procesual al Uniunii Europene. Petrescu, Oana Mariuca. C. H. BECK
PRP: 49,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 42,42 lei
Diferență: 7,48 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Procedura

DESCRIERE

Lucrarea de fata se doreste a fi o continuare si, in acelasi timp, o dezvoltare a dreptului procesual al Uniunii Europene, analizat in cadrul monografiei „Procedura aplicabila in fata Curtii de Justitie a Comunitatilor Europene”, cu atat mai mult cu cat noile realitati juridice, politice, sociale si economice, determinate, in special, de intrarea in vigoare a Tratatului de la Lisabona, la 1 decembrie 2009, impun cunoasterea fenomenului european atat din perspectiva institutionala, cat mai ales jurisdictionala.

Asadar, ratiunea redactarii lucrarii de fata consta in faptul ca pana in prezent, in literatura de specialitate din Romania aceasta tema nu a fost analizata autonom, ci numai incidental, in contextul prezentarii si analizarii institutiilor Uniunii Europene.

Ne exprimam convingerea ca prezenta lucrare, prin continutul sau, va reprezenta un instrument util si necesar pentru cunoasterea si intelegerea cat mai bine de catre teoreticieni, studenti, masteranzi, precum si de catre practicienii in domeniu, indiferent ca sunt judecatori, procurori, avocati sau functionari publici ce isi desfasoara activitatea in cadrul administratiei publice centrale si locale, a sistemului jurisdictional al Uniunii Europene, dar mai ales a regulilor de procedura care guverneaza orice proces pendinte in fata instantelor de judecata ale Uniunii, indiferent de domeniu (civil, comercial, administrativ etc.).

 

Anul aparitiei: 2011
Numar pagini: 504
Format: 13x20

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1339 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.