Dreptul finantelor publice 2021

Dreptul finantelor publice 2021
PRP: 61,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 52,62 lei
Diferență: 9,28 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Lucrarea prezinta o abordare sistematica a dreptului finantelor publice, oferind in acelasi timp repere teoretice si practice indispensabile. Ea ofera o imbinare armonioasa a materiei dreptului finantelor publice cu ramuri de drept fata de care nu poate fi tratat separat, precum dreptul administrativ sau dreptul procesual civil.

 

 

 

CUPRINS

 

Fiind structurata in nu mai putin de douasprezece capitole, aceasta lucrare isi propune sa trateze fiecare element incident in domeniul dreptului finantelor publice. Primele capitole ofera o baza  teoretica solida, sustinuta de valoroase repere bibliografice, precum si de referinte importante in materie de legislatie incidenta si jurisprudenta in materie. Structura lucrarii prezinta o aliniere ordonata a ideilor si temelor abordate, iar gradul de specialitate al domeniului se observa treptat, cu fiecare capitol in parte.

 

 

 

PUNCTE FORTE

 

Lucrarea se remarca prin explicatii teoretice si practice usor de urmarit si coroborat, sprijinite de referinte legale si bibliografice utile. Lucrarea abordeaza cu seriozitate fiecare subiect, atingand toate punctele de discutii si controverse. Mai mult, ea aduna laolalta atat opinii unitare, cat si divergente, oferind cititorului o importanta sursa de intelegere a materiei, dar si de formare a unei opinii proprii.

 

 

 

PUBLIC TINTA

 

Lucrarea face parte din colectia „Cursuri universitare” si se adreseaza, in primul rand, studentilor, care deslusesc tainele uneia dintre cele mai frumoase ramuri de drept public – dreptul finantelor publice. Cu toate acestea, lucrarea constituie si un important ghid practic atat pentru teoreticienii dreptului, cat si pentru profesionisti. Actualitatea si volumul informatiilor cuprinse in lucrare sporesc gradul de calitate al operei, gasindu-si locul in biblioteca oricarui jurist.

 

 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1046 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.