Dreptul familiei, editia a IV-a, emendata si actualizata - Dan Lupascu

Dreptul familiei, editia a IV-a, emendata si actualizata - Dan Lupascu
-15%
Preț: 109,65 lei
129,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2020
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Elaborarea unei noi editii a lucrarii „Dreptul familiei” a fost impusa, pe de o parte, de modificarile legislative intervenite in ultimii trei ani, iar pe de alta parte, de evolutia jurisprudentiala, inclusiv in componentele privitoare la deciziile Curtii Constitutionale, ale Curtii Europene a Drepturilor Omului si ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene.

In mod deosebit au fost avute in vedere modificarile aduse Legii nr. 272/2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului, precum si Legii nr. 273/2004 privind procedura adoptiei.

Totodata, emendarea cursului rezida in aditionarea de idei noi sau, dupa caz, in revizuirea unor opinii exprimate in editiile anterioare.

 

ISBN: 978-606-39-0736-4
Pagini: 734

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.072 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.