Dreptul concurentei

DESCRIERE

Lucrarea este de actualitate si poate fi utila pentru studentii care au studiat disciplina „Dreptul afacerilor” „Dreptul comercial”, sau ,,Drept societar”, pentru masteranzii care urmeaza un program de master in dreptul afacerilor, sau drept antreprenorial, precum si pentru toti teoreticienii si practicienii dreptului, care intampina probleme juridice de natura concurentiala in mediul afacerilor.

 

Cartea este structurata in 4 capitole. Capitolul de inceput infatiseaza care sunt elementele raportului juridic de concurenta. Al doilea capitol se ocupa de concurenta neloiala. Urmatorul capitol trateaza cadrul legislativ la noi in Romania, fiind redate evolutia cadrului legislativ, problematica ajutoarelor de stat, precum si institutiile cu atributii in domeniu. Ultimul capitol are ca obiect unele aspecte de drept comparat si regimul juridic al concurentei in 10 state.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0587 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.