Drept procesual penal. Curs universitar (Petre Buneci)

Drept procesual penal. Curs universitar (Petre Buneci)
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2004
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Cursul cuprinde partea generala (principiile procesului penal, actiunile in procesul penal, actele procesuale si procedurale comune) si partea speciala (urmarirea penala, judecata, executarea hotararilor penale, proceduri speciale) iar la elaborarea lui s-au avut in vedere ultimele modificari in materia procesual penala : Legea nr. 281/2003 privind modificarea Codului de procedura penala - lege completata cu O.U.G. nr. 66/2003 si O.U.G. nr 109/2003, cat si cu O.U.G. nr. 24/2004 (publicata in M.O. nr.356/2704.2004) referitoare la modificarea si completarea O.U.G. nr. 43/2000 privind Parchetul National Anticoruptie.

Pe parcursul cursului am incercat sa analizez cat mai corect si sistematic institutiile si principiile care guverneaza Codul de procedura penala, de a interpreta textele legale si de a impleti teoria cu practicapentru a servi scopului propus si anume acela de a fi pe intelesul studentilor.


Anul aparitiei: 2004
Coperti cartonate
Nr. pagini: 548

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.