Drept procesual civil. Partea speciala. Caiet de seminar. Editia a V-a

Drept procesual civil. Partea speciala. Caiet de seminar. Editia a V-a
PRP: 39,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 33,92 lei
Diferență: 5,98 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:

DESCRIERE

Caietul de seminar este corespunzator manualului de Drept procesual civil. Partea speciala. Tematica seminarelor urmareste sa detalieze titlurile din curs si sa exemplifice cu aplicatii practice si teste grila, notiunile teoretice prezentate la curs.

Aceasta editie cuprinde numeroase spete si grile noi, actualizari inspirate, in primul rand, de jurisprudenta recenta in materie, autorii urmarind ca explicatiile privind interpretarea dispozitiilor noului Cod de procedura civila sa-si gaseasca reflectarea in realitatea concreta. Lucrarea este destinata in primul rand studentilor facultatilor de drept, dar si juristilor care urmaresc sa fie la zi cu orientarile practicii judiciare.

Intentia autorilor este de a oferi un instrument util, pentru ca cititorii sa aiba o imagine completa asupra notiunilor prezentate, prin corelarea manualului cu caietul de seminar.

Recomandare

Pentru o analiza completa a problematicii in domeniul partii speciale a procedurii civile recomandam consultarea impreuna cu Drept procesual civil. Partea speciala. Editia 11.

Din cuprins

- 13 seminare ce detaliaza titlurile cursului de Drept procesual civil. Partea speciala
- Prezentare din tripla perspectiva: tematica – spete – teste grila
- 70 aplicatii practice
- 415 teste grila

Puncte forte

- Conform noului Cod de procedura civila
- Exemplificarea notiunilor teoretice prin aplicatii practice si teste grila
- Instrument util de lucru pentru toti studentii facultatilor de drept
- Realizat conform orientarilor practicii judiciare

Despre autori

Claudia ROSU este doctor in drept, profesor universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara. Este lector I.N.P.P.A. la disciplina Drept procesual civil (din 2008), avocat in Baroul Timis (din 1992), avand peste 56 participari la sesiuni de comunicari stiintifice. Este autoare si coautoare a 36 de carti si a 138 de articole.

Alin SPERIUSI-VLAD este doctor in drept, lector universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, profesor invitat la Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne (IRJS – DreDIS), avocat in Baroul Timis, avand peste 53 de participari la sesiuni de comunicari stiitifice. Este autor si coautor a 17 carti si a 62 de studii si articole publicate in tara si strainatate.

 

Autori: Alin Speriusi-Vlad, Claudia Rosu
Anul aparitiei: 2009
Numar pagini: 152

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0923 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.