Drept european al afacerilor. Piata interna a Uniunii Europene. Editia a II-a, revazuta si adaugita - 2021

Drept european al afacerilor. Piata interna a Uniunii Europene. Editia a II-a, revazuta si adaugita - 2021
PRP: 55,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 46,75 lei
Diferență: 8,25 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Dinamica prevederilor legale europene si a jurisprudentei Curtii de Justitie a Uniunii Europene consacrate pietei interne a Uniunii ne-a determinat sa supunem atentiei celor interesati de constructia europeana aceasta lucrare, care este augmentata in mod semnificativ in raport cu prima ei editie.

 

In cuprinsul lucrarii am evidentiat conceptele si regulile statornice subsumate libertatilor fundamentale care definesc piata interna – libera circulatie a marfurilor, a persoanelor, a serviciilor si a capitalurilor –, similitudinile care pot fi sesizate in privinta acestora in contextul evolutiei dreptului european al afacerilor, precum si diferitele aspecte specifice, variate, care dau substanta arhitecturii juridice complexe pe care o implica piata interna a Uniunii Europene si corelatiile existente intre ele.

 

Speram ca acest demers sa fie socotit incitant si util studentilor din cadrul facultatilor de drept si practicienilor in domeniul afacerilor, deopotriva.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1039 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.