Drept comunitar

Drept comunitar
-15%
Preț: 54,40 lei
64,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-115-157-
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 744
Categoria: Comunitar

DESCRIERE

Drept comunitar

Prezentare:

Autorii prezintă cele mai importante probleme de drept comunitar cu care se confruntă sistemul judiciar naţional după aderarea României la Uniunea Europeană, mai ales a celor ce se regăsesc în dreptul substanţial comunitar. Analiza acestora este realizată din perspectiva jurisprudenţei Curţii Europene de Justiţie, fără a fi neglijată legislaţia comunitară secundară care s-a dezvoltat spectaculos în ultimii ani. Lucrarea se evidenţiază prin diversitatea subiectelor tratate, prin stilul clar şi concis de abordare, precum şi prin alegerea celor mai semnificative speţe în exemplificarea chestiunilor în discuţie.

Public tinta: magistraţi, avocaţi, studenţi, masteranzi, auditori de justiţie, toti cei care doresc să se documenteze în domeniul dreptului comunitar

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.082 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.