Drept comercial. Profesionistii-comercianti

Drept comercial. Profesionistii-comercianti
PRP: 59,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 50,92 lei
Diferență: 8,98 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Categoria: General

DESCRIERE

Lucrarea, semnata de Smaranda Angheni, a fost elaborata intr-un moment istoric deosebit de dificil pentru „soarta” dreptului comercial, in conditiile unificarii dreptului privat. Cu toate acestea, fara a ignora in totalitate disputele doctrinare privind autonomia dreptului comercial, in conditiile legislative actuale, consideram ca este necesara o analiza detaliata cu valente teoretice si practice a regimului juridic si, in special, a statutului juridic a unei categorii importante de profesionisti, respectiv a profesionistilor-comercianti.

Unificarea dreptului privat prin „absorbtia” dreptului comercial de catre dreptul civil nu a adus modificari substantiale continutului legislatiei speciale care reglementeaza categoria profesionistilor-comercianti.

in aceste conditii, lucrarea analizeaza legislatia aplicabila profesionistilor-comercianti, doctrina si jurisprudenta, in corelatie cu dispozitiile Noului Cod civil si chiar ale Noului Cod de procedura civila.

Lucrarea este destinata tuturor celor care studiaza si aprofundeaza problematica profesionistilor-comercianti, fie ca acestia sunt studenti, auditori de justitie, fie masteranzi, doctoranzi, in general, teoreticieni si practicieni.

 

Anul aparitiei: 2013
Numar pagini: 328
Format: 13x20

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.064 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.