Drept civil. Contracte speciale, editia a III-a, revazuta si adaugita

DESCRIERE

Materia contractelor speciale reprezinta o parte importanta a dreptului privat, in general, si a celui civil, in special, datorita complexitatii reglementarilor, care necesita o serie de cunostinte teoretice si practice aferente parcurgerii unor institutii precum: introducerea in dreptul civil, persoanele, drepturile reale sau teoria generala a obligatiilor.

 

Lucrarea de fata prezinta de o maniera sistematica principalele contracte speciale reglementate de Codul civil in vigoare, contine multiple referinte jurisprudentiale si doctrinale, fiind actualizata la zi din punctul de vedere al legislatiei abordate.

 

In plus fata de editiile precedente, lucrarea cuprinde un subcapitol distinct dedicat exercitarii dreptului de preemptiune in cazul vanzarii terenurilor agricole situate in extravilan, un capitol dedicat contractelor „inteligente” (smart contracts), dar si un numar marit de grile, ale caror raspunsuri contin trimiteri directe la textele de lege vizate, motiv pentru care se doreste a fi un instrument util atat pentru studentii care se pregatesc pentru examenele de an si de licenta, cat si pentru cei care doresc sa acceada intr-una dintre profesiile juridice

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0531 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.