Drept administrativ si elemente de stiinta administratiei

Drept administrativ si elemente de stiinta administratiei
-15%
Preț: 51,00 lei
60,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2009
Categoria: Administrativ

DESCRIERE

Profesorul univ. dr. Iulian M. NEDELCU ne pune la dispozitie cartea intitulata"Drept Administrativ si Elemente de Stiinta Administratiei", care reprezinta o lucrare de o inalta tinuta stiintifica, deosebit de utila studentilor, masteranzilor, precum si doctoranzilor in drept si stiinta administratiei, carora li se ofera posibilitatea de a patrunde in tainele acestei discipline cu tot mai multa aplicabilitate practica.

Prof. univ. dr. Ion DOGARU
Membru corespondent al Academiei Romane

Lucrarea"Drept Administrativ si Elemente de Stiinta Administratiei" se incheie cu un capitol intitulat Organizare si metode in stiinta administratiei (Capitolul al X-lea) care, asa dupa cum rezulta si din titlu, este exclusiv din domeniul stiintei administratiei.

Dimensiunile lucrarii, conceptia originala in organizarea materialului ce face obiectul celor doua discipline stiintifice, coerenta analizei, precum si actualitatea informatiilor ce se regasesc in aceasta deosebit de valoroasa lucrare ne determina sa apreciem ca ea va deveni un reper in doctrina noastra de specialitate si deosebit de utila nu doar studentilor, masteranzilor sau doctoranzilor in drept si stiinta administratiei, ci si tuturor celor care sunt implicati in activitatea autoritatilor, institutiilor si serviciilor publice.

Prof. univ. dr. Ioan ALEXANDRU

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.060 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.