Dogmatica Bisericii Ortodoxe - Volumul II de Iustin Sfantul Popovici

Dogmatica Bisericii Ortodoxe - Volumul II de Iustin Sfantul Popovici
Preț: 64,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Religie

DESCRIERE

Volumul al doilea este dedicat hristologiei. Aici sunt abordate subiecte ca: Taina Intruparii lui Dumnezeu, Persoana Domnului Iisus Hristos, adevaratul Dumnezeu, adevaratul Dumnezeu-Om, modul si consecintele unirii ipostatice a celor doua firi in Domnul Iisus Hristos. De asemenea, sunt prezentate ereziile hristologice, invatatura Bisericii despre Maica Domnului, precum si o scurta expunere si critica a invataturii romano-catolice despre imaculata conceptie a Sfintei Fecioare.

Dogmatica Bisericii Ortodoxe” de Sfantul Iustin Popovici (1894-1979) – tradusa pentru prima data in limba romana dupa originalul in limba sarba – reprezinta cea mai importanta opera de teologie dogmatica a ultimelor veacuri.

Alaturi de Sfantul Nicolae Velimirovici, Sfantul Iustin Popovici a fost cel ce a declansat renasterea spirituala a poporului sarb si un aparator zelos al dreptei credinte in  timpurile de cumpana de la inceputul secolului al XX-lea. Opera sa cuprinde peste 40 de volume, dintre care 30 publicate in limba sarba, multe dintre ele fiind traduse in greaca, franceza, engleza etc.

 

Data aparitiei: 2020
Numar pagini: 390
ISBN: 978-606-666-870-5
Tip coperta: cartonata
Culoare interior: monocrom

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.