Documentele profesorului pentru clasa pregatitoare 2015-2016. Programe scolare pentru clasa pregatitoare, planificarea anuala, proiectari ale unitatilor tematice (semestrul I si al II-lea)

Documentele profesorului pentru clasa pregatitoare 2015-2016. Programe scolare pentru clasa pregatitoare, planificarea anuala, proiectari ale unitatilor tematice (semestrul I si al II-lea)
-20%
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 216
Categoria: Limba romana

DESCRIERE

Auxiliar pedagogic pentru profesorii care predau la clasa pregatitoare. Elemente pe care se focalizeaza demersul didactic al fiecarei ore. Lucrarea Documentele profesorului pentru clasa pregatitoare contine:– structura anului scolar 2015-2016;– programele scolare pentru clasa pregatitoare;– planificarea anuala;– proiectarea integrata a unitatilor tematice ( pentru semestrele I si al II-lea);– raportul de evaluare.

Lucrarea Documentele profesorului pentru clasa pregatitoare contine:

– structura anului scolar 2015-2016;

– programele scolare pentru clasa pregatitoare;

– planificarea anuala;

– proiectarea integrata a unitatilor tematice ( pentru semestrele I si al II-lea);

– raportul de evaluare.

In acest material s-au evidentiat, prin marcaj bold, acele elemente pe care se focalizeaza demersul didactic al fiecarei ore (in coloanele intitulate Competente specifice si Continuturi vizate/activate). Continuturile nemarcate/nesubliniate sunt mijloace care se vehiculeaza pe parcursul orelor pentru formarea/exersarea altor competente. Evaluarea va avea in vedere, cu preponderenta, acele elemente pe care se centreaza fiecare lectie.


Nr. de pagini: 216
Anul aparitiei: 2016
Pentru a vedea fragmente din Planificarea 2015-2016 dati click pe imaginea de mai jos:

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.