Diurna legala in Romania si in strainatate - Format CD

Diurna legala in Romania si in strainatate - Format CD
-10%
Preț: 44,15 lei
49,05 lei (-9,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Diurna Legala in Romania si Strainatate. 57 de trucuri si sfaturi pentru a fi in deplina legalitate va ajuta sa solutionati problemele pe care le intalniti in cazul diurnei angajatilor.

Aveti salariati care pleaca in strainatate pentru indeplinirea unor misiuni cu caracter temporar reprezentand vizite oficiale, tratative (negocieri), consultari, incheieri de conventii, acorduri, prospectarea pietei, actiuni de cooperare economica si tehnico-stiintifica, documentare, schimb de experienta?

Stiti in ce conditii se acorda si care este cuantumul indemnizatiei zilnice pentru diurna si plafonul de cazare, atat in tara, cat si in strainatate?

Stiti care este cuantumul salariului pe care trebuie sa-l acordati angajatului si care sunt conditiile legale pentru acordarea acestuia?

Stiti care sunt prevederile actelor aditionale la Contractul individual de munca intocmite in cazul deplasarii salariatilor atat in tara, cat si in strainatate?

Stiti care sunt consecintele in cazul in care nu se semneaza un astfel de act aditional?

Stiti cum se acorda diurna pentru fractiunile de timp care nu insumeaza 24 de ore?

Stiti care sunt conditiile acordarii diurnei in conditiile in care cheltuielile cu masa se suporta de catre partenerii externi?

Stiti ce se intampla, din punct de vedere legal, in situatiile in care cazarea nu poate fi asigurata de unitatile hoteliere?

Aflati toate raspunsurile, dar, mai ales, gasiti texte de lege comentate, situatii controversate, solutii pentru legi care se contrazic, sfaturi pentru situatii atipice.

Totul, numai pe CD-ul Diurna Legala in Romania si Strainatate. 57 de trucuri si sfaturi pentru a fi in deplina legalitate

IMPORTANT!

Incepand cu 1 ianuarie 2007, prin HG 1860/2006, pentru persoana delegata sau detasata intr-o alta localitate situata la o distanta mai mare de 5 km de localitatea in care isi are locul permanent de munca, s-a stabilit o indemnizatie zilnica de delegare sau de detasare de 13 lei.

Avand in vedere prevederile art. 3 din HG 1. 860/2006 privind drepturile si obligatiile personalului autoritatilor si institutiilor publice pe perioada delegarii si detasarii in alta localitate, precum si in cazul deplasarii, in cadrul localitatii, in interesul serviciului, cu modificarile si completarile ulterioare, cuantumul indemnizatiei zilnice de delegare si detasare prevazut la art. 9 din anexa la HG 1860/2006 se majoreaza la 17 lei prin Ordinul 60/2015 publicat in Monitorul Oficial nr. 68 din 27 ianuarie 2015.

In temeiul dispozitiilor art. 12 alin. (3) coroborat cu art. 11 din Legea 24/2000 privind normele de tehnica legislativa pentru elaborarea actelor normative, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 260 din 21 aprilie 2010, aceasta modificare intra in vigoare la data de 27 ianaurie 2015, data publicarii actului normativ in Monitorul Oficial.

Totodata cuantumul sumei ce reprezinta compensarea cheltuielilor de cazare ale personalului aflat in delegare prevazut la art. 28 din anexa la Hotararea Guvernului nr. 1. 860/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, si care nu se cazeaza in conditiile art. 26 din Hotararea Guvernului nr. 1. 860/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, se majoreaza de la 30 lei la 45 de lei.

Aflati ce trebuie sa faceti si, mai ales, ce nu trebuie sa faceti in activitatea dvs. de delegare, detasare, acordarea diurnei si a plafonului de cazare! Totul pentru a va pune la adapost de amenzile colosale pe care le presupun inregistrarile eronate in acte si pentru a fi in permanenta la zi cu modificarile legislative!

Cum puteti transforma o activitate care in mod normal va ia cateva ore intr-o activitate careia alocati cateva minute?
Doar cu ajutorul CD-ului Diurna Legala in Romania si in Strainatate

Format: CD
Anul aparitiei: 2011

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.