Dictionar de sinonime si antonime in context

Dictionar de sinonime si antonime in context
-25%
Preț: 13,50 lei
18,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Dictionare

DESCRIERE

Dictionar de sinonime si antonime in context. Prezentare - Dictionar de sinonime si antonime in context. Dictionarul se adreseaza elevilor si cadrelor didactice, precum si publicului larg, propunându-le un mod practic de abordare a relatiilor de sinonimie si de antonimie:întelegerea prealabila a contextelorîn care apar cuvintele, pentru a stabili clar sensul acestora si,în consecinta, pentru a gasi sinonimele si antonimele adecvate.
Prezentareaîn context a cuvintelor cu sensuri diferentiate, cu sinonime si antonime specifice, este esentiala pentru cunoasterea proprietatii termenilor, pentru constientizarea bogatiei lor semnatice si pentru o mai bunaîntrebuintare,în vorbire sauîn scris, a cuvintelor.

DESPRE AUTOARE
Cristiana Aranghelovici este absolventa a Facultatii de Litere a Universitatii Bucuresti, iar in prezent este cercetator la Institutul de Lingvistica"Iorgu Iordan - Al. Rosetti" din Bucuresti.
A publicat un"Indreptar ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane" (Ed. Saeculum Vizual, 2007), un"Dictionar de despartire in silabe" (Ed. NICULESCU, 2008) si este coautoare la"Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane" (DOOM, ed. a II-a, 2005).

Format: 13x20 cm
Numar de pagini: 310 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Dictionar de sinonime si antonime in context

OPINIA CITITORILOR

Rating general
3 (1 review)
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
1
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
3
este un dictionar folositor!
Created in 0.082 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.