DIAGNOSTICUL SI TRATAMENTUL CEFALEELOR

DIAGNOSTICUL SI TRATAMENTUL CEFALEELOR
-25%
Preț: 22,13 lei
29,50 lei (-24,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Categoria: Neurologie

DESCRIERE

Cefaleea este cea mai veche suferinta medicala cunoscuta, fiind mentionata in decursul veacurilor ca avand cele mai diferite etiologii.
Incidenta mare a cefaleei precum si faptul ca orice om poate avea, indiferent de varsta sau sex, un episod fiziologic sau patologic de acest tip au contribuit la aparitia unor cercetari clinice, paraclinice, de neuroimagerie, imunologie si genetica moleculara.
Aceasta acumulare de date a condus la posibilitatea di-­fe-­-­rentierii multiplelor cauze etiologice implicate in pro-­du-­cerea cefaleei si trecerea la o noua etapa moderna de evaluare.
Autorii acestei carti, Dr. Adina Roceanu si Prof. Dr. Ovidiu Bajenaru, au o vasta experienta profesionala in diagnosticul si strategia terapeutica de abordare a cefaleelor. Cartea contine un numar important de note bibliografice obtinute prin consultarea unor articole si monografii ale celor mai reprezentativi oameni de stiintâ in acest domeniu.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.079 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.