Dezvoltarea aplicatiilor Web folosind JAVA

Dezvoltarea aplicatiilor Web folosind JAVA
-16%
Preț: 29,32 lei
34,90 lei (-15,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-681-789-X
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 256
Categoria: Design web

DESCRIERE

Cuprins: Servlet-uri - JavaServer Pages - Framework-uri Web - JavaServer Faces

Descriere:
Limbajul Java ofera un suport excelent pentru realizarea de aplicatii Web complexe si este preferat de programatori pentru usurinta dezvoltarii, intretinerii si actualizarii acestora. Printre atuurile sale se numara independenta fata de platforma, posibilitatile de reutilizare cu usurinta a codului, numeroase instrumente gratuite pentru dezvoltare si o bogata documentatie disponibila pe Internet.

Adresata programatorului cu minime cunostinte de Java si tehnologii Web, cartea propune spre rezolvare problema crearii unui magazin de comert electronic online. Sint prezentate elemente frecvent intilnite in aplicatiile Web: autentificarea utilizatorilor, conectarea la serverul de baze de date, gestiunea informatiilor si administrarea de la distanta, luind in calcul toate etapele, de la proiectare si implementare, pina la gestionare, imbunatatire si extindere.

Detalii: Cartea include si un CD

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Design web - Cele mai comentate cărți

44,93 lei
59,90 lei (-24,99%)
Created in 0.067 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.