Dezvoltarea aplicatiilor cu Visual Studio . NET

Dezvoltarea aplicatiilor cu Visual Studio . NET
-15%
Preț: 78,75 lei
92,65 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:

DESCRIERE

Despre carte

Dezvoltarea aplicatiilor cu VISUAL STUDIO.NET este un ghid aprofundat care constituie un pas inainte in domeniul programarii in Windows: crearea de aplicatii .NET care utilizeaza experienta si cunostintele anterioare ale programatorilor C++ in medii Win32. Cadrul .NET Framework furnizeaza programatorilor servicii de rulare standard cu bogate caracteristici, permite dezvoltarea de servicii bazate pe Web si asigura interoperabilitatea atat intre sisteme, cat si intre limbaje. Acum, programatorii se pot concentra in directia crearii de aplicatii mai complexe, cu un caracter distribuit mai pronuntat si care beneficiaza intr-o mai mare masura de functionalitatile Web-ului. Cartea incepe prin a descrie cadrul .NET Framework, prezentand facilitatile oferite de .NET si clasele pe care le pot utiliza programatorii. In continuare, sunt prezentate instrumentele disponibile in Visual Studio.NET si este demonstrata utilitatea acestora. Cititorii vor fi astfel pregatiti pentru dezvoltarea si depanarea aplicatiilor cu ajutorul unor exemple clar ilustrate, scrise in C++ si C++ Managed.

Sunt tratate subiecte frecvent trecute cu vederea, precum tratarea erorilor, gestiunea memoriei, consemnarea in jurnale a evenimentelor, probleme privind localizarea, monitorizarea performantelor, ATL Server si C++ Managed. Autorul Richard Grimes isi face astfel cunoscuta experienta sa, dobandita cu multa truda, in domeniul Visual Studio.NET, accentuand asupra inovatiilor care contribuie la realizarea unor economii de timp si indepartand cititorul de aspectele care limiteaza puterea de programare. Printre subiectele explorate in amanuntime se numara:

Common Language Runtime (CLR), Clase fundamentale in Framework Class Library, Contexte si tehnici .NET de acces de la distanta, Interoperare si COM+, Mediul Visual Studio.NET, Crearea si constructia solutiilor, Visual C++.NET, Dezvoltarea aplicatiilor, Depanare.

Avand aceasta carte alaturi, veti invata sa creati programe puternice si robuste cu ajutorul .NET.

Despre autor

Richard Grimes este consultant independent, specializat in COM, ATL si .NET. Este autorul unor carti de succes, intre care amintim Professional Visual C++ 6 MTS Programming (1999), Beginning ATL 3 COM Programming (1999), Professional ATL COM Programming (1998) si Beginning ATL COM Programming (1998).

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Limbaje de programare - Cele mai comentate cărți

41,69 lei
49,05 lei (-15,01%)
Created in 0.072 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.