Dezvaluiri. Aplicarea adevarului rezolva probleme

PRP: 21,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 17,85 lei
Diferență: 3,15 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Mesaj de la Jose Silva pentru voi, cititorii acestei carti: dezvaluri

    Scopul nostru imediat este acela de a prezenta rezultatele acestor cercetari pe care le-am reunit in cadrul noului Sistem Silva UltraMind ESP, unui numar cat mai mare de oameni, in cel mai scurt timp posibil. Avem de a face cu cea mai mare descoperire a omului, descoperirea modului in care noi ne putem folosi inteligenta umana - ceea ce biserica numeste suflet - in mod constient, creativ, constructiv si in mod continuu pentru a rezolva problemele de pe aceasta planeta si pentru a crea vieti mai bune pentru noi si pentru altii. V-am impartasit descoperirile mele. Este timpul ca voi sa faceti propriile voastre descoperiri, pe masura ce practicati si invatati sa va folositi abilitatile voastre de clarvazatori. Dupa cum le spunem celor care nu au facut niciodata acest lucru,“Cea mai mare descoperire pe care o veti face vreodata este descoperirea potentialului propriei voastre minti.”“Fie ca, dupa ce cititi aceasta carte, sa va bucurati de sanatate, bogatie si intelepciune, astfel incat restul vietii voastre sa fie partea cea mai frumoasa a acesteia. Transmiteti acest mesaj si altora. Astept cu nerabdare sa ne intalnim pe drum. Fie ca Inteligenta Superioara sa va ghideze.”

    Al vostru in serviciul umanitatii!

    Jose Silva


Cuvant inainte... 5

Cap. 1 Fenomenul crestin. Stiinta in apararea crestinatatii. O explicatie stiintifica a credintei crestine... 11

Cap. 2 Pasaje din autobiografia lui Jose Silva."Am o presimtire" (I have a hunch)... 37
   - Hipnoza ma fascineaza
   - Cum am instruit clarvazatori si vindecatori
   - Confruntarea mea cu oficialii bisericii
   - Conceptele mele despre religie
   - Evaluarea mea asupra experimentelor de regresie temporala
   - Ducem sistemul nostru in laboratoarele oamenilor de stiinta

Cap. 3 incotro ne indreptam de aici? O privire inspre viitor... 85

Sumar al rezultatelor cercetarii... 95pag. 24-25

  ... doar emisfera cerebrala stanga in gandire," explica Silva."Majoritatea adultilor folosesc emisfera cerebrala stanga atat pentru a gandi, cat si pentru a actiona, cand ar trebui sa foloseasca emisfera dreapta pentru a gandi si a lua decizii, iar cea stanga pentru a actiona."Acest lucru este important pentru ca sunt mai multe informatii la indemana noastra la nivelul alfa, atunci cand gandim cu emisfera dreapta, decat la nivelul beta, accesibile prin emisfera cerebrala stanga. Si cu cat avem mai multe informatii," a explicat Silva,"cu atat putem corecta mai multe probleme."Nu exista o problema fara solutie. Sunt doar probleme pentru care nu avem destule informatii ca sa gasim rezolvarea."
   Ipoteza lui Silva a fost tot timpul verificata de-a lungul ultimilor 50 de ani. Oamenii din mai mult de 100 de tari dovedesc ca este adevarata in fiecare zi. Acesti oameni vorbesc limbi diferite, ei provin din medii socio-economice diferite, au obiceiuri diferite, practica religii diferite si, totusi, ei toti folosesc"Cheile Regatului" pe care Silva le-a descoperit in cercetarea sa pentru a-i ajuta pe acesti oameni sa aiba vieti mai sanatoase, mai fericite, sa cunoasca mai mult succesul.
  "Biblia spune, ii vom cunoaste dupa fructele lor," arata Silva,"si acest lucru are sens. Toata lumea stie ca, daca un copac face fructe bune, atunci este un copac bun. Daca o metoda produce rezultate bune si niciodata rezultate rele, atunci este o metoda buna." Formula simpla a lui Silva de verificare a adevarului este asemanatoare cu citatul biblic:"Adevarul adevarat," spune el,"este acela care, atunci cand este aplicat, corecteaza probleme."

   Cum functioneaza creierul vostru

   Pentru a intelege ce a vrut sa spuna si a vedea cum rezultatele lui sustin Biblia, haideti sa incepem cu biologia fundamentala:
   in timpul cercetarii sale, Silva a invatat cum creierul uman opereaza cu o cantitate mica de electricitate. Aceasta vibreaza sau pulseaza la frecvente diferite. La copii, frecventa generala medie a creierului este mai joasa decat la adulti. Pe parcursul primilor 7 ani de viata, creierul unui copil functioneaza la frecventele teta si delta - pana la 7 cicluri pe secunda. Mintea lor functioneaza inductiv - adica preia informatia fara sa o analizeze sau cenzureze. Orice le-ai spune copiilor la aceasta varsta, ei accepta ca fiind adevarat.
   De la 7 la 14 ani, creierul copilului se maturizeaza mai mult si functioneaza predominant la nivelul alfa, de la 7 la 14 cicluri pe secunda. Acesta este nivelul cel mai creativ si intuitiv. La acest nivel, ei functioneaza atat inductiv cat si deductiv. Acum pot analiza informatiile.
   Frecventa cerebrala generala predominanta continua sa creasca pe masura ce ne maturizam, pana la 20 de cicluri pe secunda la un adult matur. Singura problema este urmatoarea: Majoritatea oamenilor, atunci cand sunt maturi, isi pierd abilitatea de a functiona la frecventele mai joase alfa si teta. De ce este aceasta o problema? Pentru ca Silva a invatat pe parcursul cercetarii sale ca avem acces la mai multe informatii la nivelul alfa, folosind emisfera cerebrala dreapta, decat la nivelul beta, folosind emisfera cerebrala stanga.

   in alfa pot fi accesate mai multe informatii

   Cand Silva a conectat adultii participanti la teste la un senzor de masurare a undelor cerebrale, a aflat ca unii dintre ei - aproximativ unu din zece - intra in alfa si vin cu un raspuns. El a observat ca subiectii care obtineau informatiile in alfa aveau, de obicei, mai mult succes in viata. Apoi a incercat un experiment cu niste copii, l-a conectat la un senzor pentru undele cerebrale si le-a cerut sa-i dea informatii - in timp ce erau in beta. De exemplu, i-ar fi putut intreba la cate lucruri se puteau gandi atunci cand auzeau cuvantul creion. Dupa ce ii ofereau toate ideile pe care le aveau, el putea sa-i faca sa inchida ochii si ii ducea in alfa, rugandu-i apoi sa se gandeasca la acelasi lucru. Ei aveau intotdeauna mai multe idei atunci cand erau in alfa.
   Sistemele create de Jose Silva - Metoda Silva si apoi Sistemele Silva UltraMind ESP - invata oamenii, in decurs de cateva ore,...


pag. 60-61

   Conceptul meu personal despre religii este acela ca religiile ar trebui sa instruiasca umanitatea sa devina mai spirituala, sa ajute oamenii sa-si intensifice factorul spiritual pentru a se deosebi mai mult de animale. Factorul spiritual este cel care face un om sa fie mai uman. Nu putem dezvolta factorul spiritual la animale. O persoana care nu poseda acest factor functioneaza la fel ca un animal.
   Asa ca eu cred ca biserica ar trebui sa invete oamenii cum sa devina mai spirituali, sa-i ajute aici pe Pamant, nu sa-i ajute sa gaseasca cerul doar atunci cand mor. Aici, pe Pamant, oamenii au nevoie sa-si rezolve problemele. Daca am avea religiile si bisericile care sa ne ajute sa instruim intreaga umanitate sa devina mai spirituala prin intermediul clarviziunii, atunci oamenii, care au devenit clarvazatori, pot sa se vindece singuri si pe altii si pot obtine mai multe informatii care sa rezolve mai multe probleme, facand acest lucru si pentru altii.
   Oamenii vor intelege atunci ca Hristos a venit ca sa salveze umanitatea de suferinta cauzata de ignoranta, nestiinta noastra de a folosi emisfera noastra cerebrala dreapta in modul in care creatorul nostru,"Dumnezeu," a vrut ca noi sa o folosim. Hristos a venit sa corecteze greseala naturala pe care noi oamenii o faceam. Facand aceasta, devenim"profeti si intelepti," ceea ce acum numim"clarvazatori," si nu mai suferim din cauza lipsei cunoasterii.
   Haideti sa nu asteptam doar o reintoarcere a lui Hristos pentru a corecta greseala pe care o repetam. Acum intelegem mesajul, cuvantul, evanghelia, si anume acela de a-i invata pe altii sa devina"clarvazatori," ceea ce inseamna"profeti si intelepti." Apoi acesti clarvazatori pot merge si corecta problemele planetei noastre, ca vindecarea bolnavilor. Pentru ca cel care crede in El si in lucrarea Sa, poate face aceleasi lucruri si chiar mai insemnate.
   Eu, personal, cred in Hristos si in munca pe care a facut-o. Pana acum am instruit milioane de oameni din toata lumea ca sa devina clarvazatori si trebuie sa invatam si  restul populatiei acestei planete. Datorita muncii coplesitoare pe care o avem in fata noastra, avem nevoie ca biserica sa vina si sa ne ajute. Stim ce avem de facut. Nu e nevoie sa asteptam un alt avatar sa vina si sa ne spuna din nou ce ar trebui sa facem aici pe Pamant. Suntem suficient de inteligenti pentru a intelege acest lucru. Ar fi bine ca de data aceasta sa nu dam gres. Voi, ati creat scoli, sali pentru intalniri si auditorii, plus personalul care este gata sa serveasca; nu putem da gres cu toate acestea. Acum nu ne mai permitem sa dam gres pentru ca, daca se intampla acest lucru, nu mai avem pe cine sa dam vina. Aceasta este umila mea parere.
   Uneori, conceptele mele despre lucruri apar in moduri neobisnuite si interesante. Voi incheia acest capitol cu o experienta pe care am avut-o in timp ce vorbeam unui grup mare in auditoriul Universitatii din Puerto Rico.
   Explicam audientei conceptele mele legate de cine cred ca a facut in trecut ceva similar cu ceea ce facem noi acum si L-am mentionat pe Hristos, care parea sa fie un maestru in acest domeniu, spuneam ca Hristos a fost cel care a spus,"Va trimit profeti si intelepti," si"Nu exista nimic tinut secret care nu va fi dezvaluit si nimic ascuns care nu va fi facut cunoscut." Le-am spus ca Hristos a fost cel care vindeca prin puterea mintii, Hristos putea sa alunge durerea si sa opreasca sangerarea. Noi credem ca facem exact acest lucru, invatam sa oprim durerea si sangerarea, vindecam cu ajutorul mintilor noastre, descoperim lucruri tinute secrete si aflam despre lucrurile ascunse, percepem, de asemenea, mental, ca un clarvazator, informatii necesare pentru a rezolva probleme din prezent si viitor. Facem doar ceea ce El a spus ca putem face daca aveam credinta in El, iar eu cred in El.
   Chiar dupa ce am spus aceste cuvinte, un barbat inalt s-a ridicat de pe scaun si a dorit sa puna o intrebare. Acest lucru era ciudat pentru ca noi raspundem intotdeauna la intrebari la sfarsitul prelegerii. Am oprit prelegerea si i-am spus barbatului,"Da, domnule?" Apoi el a spus,"Vreau sa va pun o intrebare." A continuat, repetand ce am spus despre Hristos ca era un maestru in acest domeniu. Apoi a adaugat:"De ce, va intreb, a sangerat si...pag. 90-91

  ... modele si ghizi. ii numim pe nou-veniti, fii si fiicele noastre, dar ei nu sunt ai nostri, ei nu ne apartin noua. Ei ne sunt dati doar in grija. Noi am fost selectati sa jucam rolul de consultati si ghizi pentru ei, sa avem grija de ei si de nevoile lor. Ne va costa la fel de mult sa avem grija de ei cat i-au costat pe parintii nostri sa aiba grija de noi. in acest mod, platim sistemului inapoi pentru ceea ce parintii nostri au platit pentru noi.
   Toti oamenii care ajung pe aceasta planeta au fost trimisi de catre aceeasi putere, pentru acelasi scop, prin aceleasi mijloace si, indiferent de ceea ce noi am numit rasa, credinta sau culoare, lumea intreaga este caminul lor. Noi, cei care am venit inaintea lor, ne-am asumat sarcina de a defini si stabili granite astfel incat nou-venitii pe planeta sa aiba sau sa nu aiba voie sa le treaca. Retineti ca acesti nou-veniti calatoresc pe propriul lor drum din Univers si sosesc pe aceasta planeta individual. Dupa sederea lor scurta, ei parasesc aceasta planeta individual si isi continua calatoria in Univers, pe drumul lor. Nimeni nu apartine nimanui; noi toti apartinem Creatorului nostru si suntem aici pentru a-L ajuta pe Creator in modelarea creatiei. Titlurile de tati si mame le sunt oferite celor care au grija de noii-veniti, pana cand acestia sunt capabili sa isi poarte singuri de grija. Iubirea de tata si de mama pe care o manifestam pentru cei nou-veniti pe planeta este un program creat in interiorul nostru de catre Creatorul nostru pentru a fi capabili sa ne indeplinim obligatia de a avea grija de ei.
   De ce trebuie sa jucam rolul de profesori, modele si ghizi? Pentru simplul fapt ca noi am ajuns aici mai devreme si ar trebui sa stim deja ce avem de facut si in ce directie sa ii indreptam. Este obligatia noastra sa-i ghidam corect in directia in care ar trebui sa mearga; aceasta este responsabilitatea pe care o avem fata de Creatorul nostru. Toti parintii trebuie sa fie, si ar trebui sa fie, clarvazatori. Avem nevoie sa folosim aceste abilitati intuitive si profetice pentru a-i ghida corect pe nou-venitii acestei planete. Este obligatia noastra fata de Creator, tineti minte? Avem o tendinta de a uita acest lucru.
   Recomandarea mea pentru oamenii care doresc sa devina parinti este ca, prima data, sa fie instruiti in clarviziune, astfel incat sa aiba mai multe sanse sa aleaga corect partenerul de viata. Cei care nu sunt clarvazatori aleg corect doar in 20% dintre cazuri. Nu e de mirare ca sunt atatea divorturi. Pe de alta parte, clarvazatorul care a practicat clarviziunea poate avea dreptate in 80% dintre cazuri sau chiar mai multe. Desigur ca acest lucru ajuta la selectia corecta a partenerului de viata. Oamenii care practica concubinajul inainte de casatorie manifesta neutilizarea niciuneia dintre emisferele cerebrale; unii continua sa schimbe partenerii pana cand, poate, il vor gasi pe cel potrivit. Unele animale au un sistem mai bun decat acesta.
   Dupa ce o persoana a folosit clarviziunea pentru a decide asupra casatoriei cu partenerul de viata potrivit si apoi cei doi parteneri doresc sa conceapa un copil, ei ar trebui sa intre in nivelul lor de clarviziune independent unul fata de celalalt si sa se proiecteze in viitor pentru a detecta care vor fi nevoile planetei. Dupa ce s-au pus de acord in legatura cu nevoia aparitiei unui om de stiinta sau a unui specialist intr-un domeniu, ar trebui sa intre in nivel impreuna si sa roage Inteligenta Superioara (Dumnezeu sau Creatorul) sa-i trimita la inteligenta corecta care va rezolva problemele viitoare ale planetei. Ei pot selecta si trasaturile, caracteristicile si infatisarea. Dupa ce fac toate acestea, sunt gata sa conceapa.
   Dupa conceptie, mama clarvazatoare incepe selectarea lectiilor pe care i le va citi fetusului, lectii legate de stiinta sau profesia pe care nou-venitul urmeaza sa o urmeze dupa ce se va naste. Mama clarvazatoare va programa fetusul sa inregistreze subconstient toate informatiile pe care ea urmeaza sa i le citeasca pentru ca, mai tarziu in viata, copilul sa devina automat constient de informatia pe care mama i-a citit-o in timp ce se afla in stadiul de fetus. Sper ca, pana acesti copii vor ajunge la varsta scolara, sistemul educational va fi regandit pentru a le oferi doar materii legate de stiinta sau profesia lor, astfel incat acesti copii sa poata obtine doctoratul mai repede.
   Pentru cei care spun ca ar trebui sa asteptam pana elevul este destul de mare ca sa aleaga ce vrea, eu spun nu, pentru ca atunci va fi prea tarziu. Vedem studenti care termina colegiul care inca...Anul aparitiei: 2013
Numarul de pagini: 96
Autori: Jose Silva, Ed Bernd Jr
Formatul in cm. (l x L): 14, 5 x 21
Traducerea din limba engleza: Daniela Costea
Titlul original: The REVEALER - The  Thrut, when applied, solved problems Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Dezvaluiri. Aplicarea adevarului rezolva probleme

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0887 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.