Detectarea denaturarilor performantei financiare si asigurarea stakeholderilor asupra calitatii castigurilor

Detectarea denaturarilor performantei financiare si asigurarea stakeholderilor asupra calitatii castigurilor
PRP: 41,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 30,75 lei
Diferență: 10,25 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2021

DESCRIERE

Maximizarea beneficiilor in mod machiavelic poate determina o companie sa-si manipuleze cifrele si informatiile raportate in situatiile financiare, in detrimentul tuturor stakeholderilor.

 

Avand in vedere experientele din trecut privind marile scandaluri financiare care au zguduit economia mondiala, abordarile contemporane ale performantei implica intr-o prima faza eliminarea suspiciunii de manipulare a informatiilor raportate. In acest sens, lucrarea de fata urmareste prezentarea cailor prin care performanta financiara poate fi disimulata, recomandarea unor indicatori care ajuta la o apreciere corecta a performantei si, nu in ultimul rand, propunerea unor metode de detectare a manipularii contabile si de asigurare asupra calitatii castigurilor, scopul fiind acela al protejarii intereselor stakeholderilor mai putin informati.

 

Metodele de detectare a manipularii contabile si de asigurare asupra calitatii castigurilor sunt relativ noi si insuficient exploatate in tara noastra. Cercetarea de fata prevede o abordare practica a subiectului cu aplicare pe cifrele unor entitati cotate la Bursa de Valori Bucuresti. 

Nr. pagini: 258

Anul aparitiei: 2021

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0937 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.