Deepak Chopra - Cum sa creezi afluenta. Pasii de la A la Z pentru o viata mai bogata - AudioBook Format CD MP3

Deepak Chopra - Cum sa creezi afluenta. Pasii de la A la Z pentru o viata mai bogata - AudioBook Format CD MP3
-20%
Preț: 23,20 lei
29,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2016
Categoria: Motivational

DESCRIERE

Cu durata de o ora si 18 minute, acest audiobook in limba romana se afla in lectura actorului Razvan Hincu. „Constiinta avutiei este cu mult mai mult decat a avea pur si simplu abilitatea de a face bani.
 
Este o mentalitate ce implica sa vedeti viata nu ca pe o lupta, ci ca pe o aventura magica in care nevoile va sunt intampinate cu gratie si usurinta.”
 
(Richard Carlson)

Autorul spune ca materialul din acest audiobook este extrem de concentrat si trebuie sa fie literalmente metabolizat si experimentat in constiinta ascultatorului. Pentru cele mai bune rezultate este important sa ascultati intregul audiobook o data si, ulterior, sa ascultati cateva minute in fiecare zi. Cand terminati de ascultat, luati-o de la capat. Faceti din asta un obicei pe viata, iar avutia, in toate formele sale, va va urmari oriunde mergeti.

Afluenta este realitate, iar adevaratul scop al acestui audiobook este sa va ofere o patrundere in natura realitatii. Toata creatia materiala, tot ceea ce puteti vedea, atinge, auzi sau gusta, este facut din aceeasi substanta si provine din aceeasi sursa.
Cititi mai multe informatii despre cartea audio"Cum sa creezi afluenta"

Principiile exprimate in acest audiobook se refera specific la crearea prosperitatii materiale nelimitate, dar aceste principii pot fi aplicate pentru a indeplini orice dorinta, deoarece sunt aceleasi principii pe care natura le foloseste ca sa creeze realitate materiala dintr-o esenta nonmateriala.

Deepak Chopra spune ca, la un nivel preverbal, toata natura vorbeste aceeasi limba. In spatele vesmintelor vizibile ale universului, dincolo de mirajul moleculelor, de maya– sau iluzia– caracterului fizic, se afla o matrice in mod inerent invizibila, unitara, alcatuita din neant.

Autorul a alcatuit o lista de la A la Z, unde sunt prezentate starile constiintei, energiei si informatiei care dau nastere experientei avutiei in viata.

Ascultand aceasta lista in fiecare zi, veti vedea schimbarile care se intampla in mod spontan in viata voastra si usurinta fara efort cu care avutia si afluenta vin in viata voastra. Iata pe scurt componenta listei:

A vine de la„ansamblul posibilitatilor”, nivelul de la care se poate crea orice. B vine de la„mai bun si cel mai bun”. C vine de la„cu inima usoara”. D vine de la„doctrina cererii si a ofertei”. E vine de la„a exulta”. F semnifica faptul ca in orice„fiasco” se gaseste samanta succesului. G vine de la„gratitudine, generozitate, gratie divina, gol si goana” spre un tel. H vine de la„harul fericirii si al umanitatii” si de la faptul ca oamenii sunteti aici pentru a-i face fericiti pe toti oamenii cu care intrati in contact. I vine de la puterea intentiei neabatute. I vine de la„a pune la indoiala”. J vine de la faptul ca nu este necesar sa„judecati”. K vine de la faptul ca puterea de organizare este inerenta cunoasterii (in engleza Knowledge). L semnifica„limbajul iubirii” si de la„lux”. M vine de la„misiunea” de a face bani pentru altii si de a-i motiva pe altii sa faca bani. N vine de la„a spune nu” negativitatii. O vine de la faptul ca viata este„coexistenta tuturor valorilor opuse”. P vine de la un„plan de viata”. R vine de la faptul ca„a recepta ce au altii de oferit este la fel de necesar ca a oferi”. S vine de la„a strange” si de la„serviciu”. S vine de la„a sti” cum sa practicati constiinta avutiei fara griji. T vine de la„transcendenta”, constienta in afara timpului, banca de talente si trecerea la plata dijmei. T vine de la„a va tine vigoarea tinereasca”. U vine de la intelegerea unitatii din spatele intregii diversitati. V vine de la„valori”. X vine de la a exprima apreciere si multumire sincera fata de toti cei care va ajuta. Z vine de la„zel pentru viata”.

Avutia materiala sau banii sunt doar un mijloc spre implinirea spontana a dorintelor oamenilor. Atentia unei persoane cu adevarat avute nu e concentrata niciodata numai si numai pe bani. O persoana avuta nu isi face niciodata griji in privinta banilor.

Sursa intregii realitati materiale este constiinta pura. E campul unificat. Conform acestui audiobook, valoarea meditatiei va ofera experienta Fiintei pure, desi experienta Fiintei pure este, in sine, o expresie a beatitudinii pure si a bucuriei pure. Cea mai buna cale de a ajunge la cunoasterea acestui camp al fiintei pure este prin meditatie. Deepak Chopra explica in acest audiobook, campul cuantic.

Autorul prezinta 25 de calitati ale campului unificat. 25 de calitati pentru 25 de zile.

Toate legile naturii care sunt structurate, care creeaza diversitatea infinita a creatiei se gasesc in campul cuantificat. Totul in creatia materiala provine de la cele patru forte (gravitatia, electromagnetismul, puternica interactiune si slaba interactiune).

Campul organizeaza totul in creatie: miscarea galaxiilor, miscarea stelelor, rotatia pamantului, ciclurile anotimpurilor, ritmurile biologice ale corpurilor umane, pasarile care migreaza in anotimpul potrivit spre locul potrivit etc.

Campul este unul al ordinii. Acesta se organizeaza intr-un numar infinit de lucruri, toate in acelasi timp. La suprafata poate parea haotic si poate conduce la activitate si gandire aparent haotice, dar la baza e ordine.

Campul este dinamic, fluid, flexibil si tacut. In tacere exista sursa dinamismului, tot asa cum in odihna exista potentialul pentru activitate.

Cunoasterea pura nu este cunoasterea unui lucru sau al altuia, este cunoastere a tot ceea ce exista in creatia materiala. Campul unificat nu este constrans de hotare, notiuni conceptuale sau angajamente cognitive premature.

Exista o serie de studii stiintifice care arata efectele benefice ale meditatiei. Tensiunea scade. Stresul devine mai putin intens. Rata de baza a metabolismului scade, iar insomnia, anxietatea si numeroase tulburari psihosomatice sunt alinate si dispar.

In acest audiobook, autorul a scos in evidenta pasii catre constiinta prosperitatii, bazati pe o adevarata intelegere a functionarii naturii.

Durata: 1: 18 ore
Anul aparitiei: 2016

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.083 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.