De ce fac oamenii inteligenti lucruri prostesti cu bani

De ce fac oamenii inteligenti lucruri prostesti cu bani
-25%
Autor: ,
Anul publicării: 2007
Categoria: Carti diverse
Preț: 18,75 lei
25,00 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

De ce fac oamenii inteligenti lucruri prostesti cu bani Pentru multi dintre noi, planificarea propriului viitor financiar este plina de capcane la fiecare cotitura. Motivul este simplu: atunci când vine vorba de bani nu suntemîntotdeauna rationali. Iata ca acum poti prelua, cuîncredere, controlul asupra vietii tale economice. Bert Whitehead, unul dintre cei mai buni consilieri financiari independenti,îti ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti administra avereaîn mod inteligent, bazându-te pe cel mai puternic activ– tuînsuti.

Abordarea unica a lui Whitehead se concentreazaîn special asupra bunurilor imobiliare– lucrurile despre care oamenii cred ca reprezinta investitia lor cea mai de pret. Autorulîti da exemple concrete pentru a te descurca pe cele mai alunecoase cai. Ce casaîti poti permite? Ar trebui sa achiti ipoteca integral? Când ar trebui s-o refinantezi? Ce impact au investitiile taleîn bunuri imobiliare asupra restului de investitiiîn actiuni, obligatiuni si bani lichizi?

Cu ajutorul cartii De ce fac oamenii inteligenti lucruri prostesti cu banii vei gasi calea spre dobândirea libertatiiîn plan financiar si vei reusi: sa-ti examinezi personalitatea, calitatile si slabiciunileîn plan financiar; sa afliîn ce stadiu de dezvoltare financiara te afli; sa descoperi care sunt cele mai frecvente greseli pe care le faciîn privinta administrarii banilor. Vei invata, de asemenea, cum si de ce sa respecti cele cinci reguli fundamentale care stau la baza unei vieti sanatoase din punct de vedere financiar– adica sa economisesti destul de mult, sa ai suficiente lichiditati, sa-ti faci o pensie privata, sa-ti cumperi casa potrivita si sa-ti platesti toate datoriile de consum– si cum sa-ti structurezi portofoliul folosind cele trei categorii de active ale alocarii functionale a activelor: activele care produc dobânda, bunurile imobiliare si actiunile.

Formatul: 150 x 230 mm

Numar pagini: 248

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.148 sec