Curs limba engleza. Click On 4. Manualul elevului

Curs limba engleza. Click On 4. Manualul elevului
Preț: 58,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare

DESCRIERE

Curs general pentru invatarea limbii engleze, nivel gimnazial, clasa a VIII-a, este structurat in 5 module, fiecare incluzand 2 unitati de invatare. Fiecare modul dezvolta o anumita tema,intr-un mod atractiv prin intermediul ilustratiei, a tematicii si a modului de abordare a acesteia. Manualul dezvolta cele patru abilitati: vorbire, citire, scriere, ascultare, prin intermediul unor activitati interactive, redarea unor dialoguri si situatii din viata reala, descrieri, jocuri de rol, texte din surse contemporane, redactare de paragrafe, activitati de proiect, sectiuni de pronuntie si intonatie etc.

Fiecare unitate se incheie cu o sectiune denumita ce este intr-un cuvant ce contine proverbe din cultura anglofona, stimuland discutia libera, si cu o activitate de scriere, iar fiecare modul se termina cu o sectiune de recapitulare si autoevaluare. Interesul pentru invatarea limbii engleze este starnit si sustinut si prin intermediul sectiunilor de cultura generala si literatura din universul anglofon, cum ar fi: Jane Eyre, Moby Dick, Coral Island, My Shadow etc.

Include cantece, glume si jocuri, precum si sectiuni de teorie si exemple din gramatica limbii engleze, o lista de cuvinte noi si o sectiune de consolidare a cunostintelor. Manualul este conceput conform principiilor Cadrului European de Referinta, nivelul intermediar (B2), si este aprobat de Ministerul Educatiei si Tineretului pentru clasa a IX-a, L1 si cu achizitie pentru clasa a X-a, L2.

Click On is a five-level course consisting of five modules each for learners of English from complete beginner to intermediate level. In full colour, the course combines active English language learning with a variety of lively topics presented in themed units. Its well-organised syllabus promotes the gradual development of all four language skills needed by learners to communicate effectively in English. The cross-cultural approach of the course stimulates learners'interest, focusing on topics carefully chosen to motivate.
Key Features

    -Five modules of two units each, per level (Click On Starter has got three modules)
    -Realistic, stimulating dialogues featuring people in everyday situations
    -Development of vocabulary skills through interactive tasks
    -Exploring grammar tasks with thorough practice of grammar structures
    -Clear presentation and thorough practice of the target language
    -A wide variety of listening tasks
    -Writing sections containing models and project work
    -A wide range of stimulating and interesting texts
    -Pronunciation sections, songs and games
    -Regular revision units
    -A story in episodes giving learners the chance to have fun while learning
    -Fully dramatised audio CDs
    -Fully animated DVDs
    -Special section on British and American culture
    -Each level of Click On is accompanied by a DVD presenting the lives and experiences of people in the UK. A DVD Activity Book supports each DVD


An aparitie: 2009
Nr. pagini: 192
Format: 200 x 280 x 8mm | 555g

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0618 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.