Curs de scriere academica

Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare

DESCRIERE

Referenti stiintifici: Prof. univ. dr. Violeta Zonte, Conf. univ. dr. Adrian Korek

Imagine coperta I: www.freepik.com

 

Am finalizat cu succes opt teze: doua teze de licenta, patru de masterat si doua doctorale. Dar argumentul care ma recomanda pentru o expertiza multidisciplinara, internationala si comparativa in acest domeniu al scrierii unei teze academice nu este cel cantitativ. Lucrarile mele au fost elaborate la universitati diferite, atat din tara (licentele si primele doua? masterate), cat si din strainatate, in diferite domenii si specializari umanistice. Un alt argument este acela ca am putut participa vreme de zece ani in mediul universitar international la nenumarate seminarii de scriere a tezelor masterale si doctorale, atat ca doctorand, cat si in calitate de cadru didactic.

Da, opt. Daca eu am putut, poti si tu. Iti spun si cum. (PATRICIA NEDELEA)

 

Patricia Nedelea este lector universitar la Facultatea de Muzica si Teatru a Universitatii de Vest din Timisoara. Studiile ei universitare cuprind o varietate larga de stiinte umaniste si sociale. Cele doua doctorate obtinute la doua prestigioase institutii europene – CEU si EUI – aplica studiile de gen pe dramele shakespeariene si punerile lor in scena, dar si arta memoriei pe sistemele vizuale ale cartilor de tarot, un artefact produs de Renasterea italiana. In plus, ea este prima femeie din Romania care a facut stand-up comedy (din 2006 pana in 2011), pe scena Teatrului National din Cluj-Napoca si la HBO Romania, in emisiunea „Stand-up Cafe”. Cateva dintre cartile academice publi­­cate pana in acest moment sunt: Three Shakespearean Graces: a queer perspective (2012), Femina Ludens Playing Shakespeare (2017), Didascaliile lui Camil Petrescu. O scriitura dramatica unica (2020), Jurnalul de actor ca arta a memoriei. Curs practic de auto-reflectie teatrala (2024), Curs de reinter­pretare a dramaturgiei clasice prin perspectiva Queer. ?i trei scurte comedii Queer (2024). Patricia Nedelea a publicat si carti de fictiune: thrillerul Constant Guests (2017), romanul comic Vai, l-am omorat pe Sergiu (2017) si volumul de texte drama­tice de stand-up Barbatii sunt precum pantofii (2020).

 

 

 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0497 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.