Cum să ne apărăm de stres

Cum să ne apărăm de stres
-20%
Preț: 23,92 lei
29,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-8291-65-8
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 344
Categoria: Curs

DESCRIERE

Prezentare:

Avem impresia că ştim totul despre stres. Şi totuşi, prin multitudinea formelor sub care se înfăţişează în viaţa contemporană - suferinţă psihologică, maladii psihosomatice, absenteism, scădere a randamentului la locul de muncă -, stresul este una dintre cele mai grave probleme de sănătate ale lumii moderne.
Soluţiile se află la îndemâna fiecăruia dintre noi. Pentru ca munca să nu ne ducă la depresie sau epuizare, atât indivizii, cât şi întreprinderile pot dezvolta strategii eficiente. Iar astfel, stresul va deveni aliatul de care noi toţi avem nevoie.
Patrick Legeron este psihiatru şi conduce un cabinet de consiliere pentru întreprinderi în probleme de stres.
De acelaşi autor, la editura Trei a mai apărut Cum să ne eliberăm de frica de ceilalţi? Tracul, timiditatea, inhibiţiile, fobia socială (în colaborare cu Cristophe Andre).

Titlul original: Le stress au travail
Publicată de: Editions Odile Jacob, Paris, 2001
Limba originală: franceză
Traducere: Genoveva Teleki

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.077 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.