Cum sa-l falsifici pe Dali

DESCRIERE

Bogdan Iorga este artist multimedia, doctor in arte vizuale. Lucrari realizate de Bogdan Iorga se regasesc in colectii private din Romania, Franta, Germania, Marea Britanie, Bulgaria si Statele Unite. Muzeul National de Arta Contemporana i-a achizitionat seria de imagini „Farmecul Discret al Amneziei”. In 2018 a prezentat la Institutul Cultural Roman expozitia „Calator. Prin Cultura”; in vara aceluiasi an i-a aparut albumul „Reenactment. Cum am retrait Marele Razboi in veacul XXI”, iar in 2021 i-a fost publicat albumul „Reenactment 2 %u2011 Valahii din oastea lui Napoleon”.

 

 

 

Intre lumile de azi pe maine ce ies din comunism spre consumerismul si capitalismul romanesc de cumetrie, Bogdan Iorga gaseste sa reciteasca, in cheie (auto)ironica si pe ritmuri de blues & rock, metoda lui Dalí de a deveni faimos si bogat. O recitire in care apar biografii inecate in alcool si povesti sparte ale unor personaje care nu reusesc sa dea marea lovitura! Intoarsa pe dos, intr-o comedie a vietii in post-comunism, literatura ca si picturile dupa care se inspira e o oglinda intoarsa spre sine, dar, mai ales, spre epoca din care s-a nascut ca spuma zeilor. Pentru amatorii de picanterii si argou, cartea lui Bogdan Iorga e ca o scufundare in apele miscatoare ale tranzitiei de la Epoca Nicolae Ceausescu la Epoca McDonald’s.

 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0682 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.