Criza, anticriza si Noua Ordine Mondiala

Criza, anticriza si Noua Ordine Mondiala
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:

DESCRIERE

IN LOC DE PREFATA

Totul a inceput in luna ianuaric 2009, cand profesnrul Petre Buneci,in cursul unei vizite pe care mi-o facea mi-a aratat  o lucrare,o disertatie do sfarsit de masterat la facuna la care domnia sa este decan;o lucrare despre criza din 2007- 2009, elaborata prin prisma dreptului fiscal si pe care distinsul vizitator o considera de exceptie si imi solicita opinia in legatura cu posibilitatea de dezvoltare a subiectului spre publicare.

O dubla coincidenta a facut ca autoarea disertatiei de masterat, d-na Veronica Gheorghe sa-mi fie bine cunoscuta, dintr-o intersectare profesionala anterioara, si ii apreciasem competenta si constiinciozitatea si, in plus, subiectul se afla deja in atentia mea, insa intr-o alta abordare, exclusiv financiar - bancara.

Vizita profesorului Buneci, placuta ca de obicei, s-a incheiat cu asumarea unui proiect interdisciplinar care avea sǎ dezvolte lucrarea initiala, la cu totul alte proportii, alta structura si, bineinteles, cu o alta abordare, subsemnatul asumandu-si indeosebi partea financiar - bancara si ceilalti coautori,indeosebi latura de reglementari si reforma  juridica a sistemului;fiecare subcapitol, fiecare pagina, au fost trecute prin filtrul fiecarui coautor, pentru ca lucrarea sa se prezinte unitar si coerent, din toate unghiurile de vedere.

Speram ca cititorii vor gasi o lectura  placuta, a unui material sintetic,dar care acopera bine subiectul.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0679 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.