Cristina Vasile, Metodica si evaluarea pentru examenele de titularizare si definitivare in invatamant - Editia a II-a revizuita si adaugita 2015-2016

Cristina Vasile, Metodica si evaluarea pentru examenele de titularizare si definitivare in invatamant - Editia a II-a revizuita si adaugita 2015-2016
-25%
Preț: 22,07 lei
29,43 lei (-25,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 150
Categoria: Curs

DESCRIERE

Metodica si evaluarea pentru examenele de titularizare si definitivare in invatamant incearca o abordare deosebita si moderna a subiectelor de metodica ale celor doua tipuri de examene si se adreseaza, in egala masura,  invatatorilor, educatorilor si profesorilor.

Convinse fiind de importanta acestor examene in viata oricarui cadru didactic ce se respecta, am hotarat atat sa oferim un punct de sprijin candidatilor la aceste examene, dar, mai ales, sa facilitam intelegerea abordarii acestor subiecte. De aceea, volumul Metodica si evaluarea pentru examenele de titularizare si definitivare in invatamant propune parcurgerea si intelegerea tuturor notiunilor pe care le presupune rezolvarea acestor subiecte.

Am optat pentru o elaborare structurata a volumului, care are ca punct de plecare Programa Scolara. Acesta este, fara doar si poate, cheia pe care orice candidat o are la indemana pentru a deschide universul didactic din care face parte el si elevii sai. Este important sa o inteleaga pentru a o folosi corect si, daca o intelege, usa se deschide.

Urmatorul pas pe care il parcurgem impreuna este secventa de lectie pe care candidatul o propune pentru a forma/dezvolta competenta specifica data. Pentru aceasta este nevoie de prezentarea unui cadru de invatare prielinic. In acest sens, descopera, alaturi de noi, cadrul de invatare E. R. R. (Evocare - Realizarea sensului - Reflectie). Pentru reusita demersului didactic trebuie alese metode potrivite, mijloace si materiale didactice care sprijina invatarea si forme de organizare a clasei, dar nu uita sa justifici aceste alegeri!

Volumul ofera informatii teoretice, aplicatii la clasa si modele de rezolvare a subiectelor din anii anteriori.

Daca sunt parcursi temeinic si cu responsabilitate totii pasii pe care Metodica pentru examenele de titularizare si definitivare in invatamant ii propune, candidatul priveste cu incredere spre examenul care il asteapta.

 

 Profesor gradul I, Cristina Vasile

Profesor pentru invatamantul primar– definitivat, Denisa Ene

Nr. de pagini: 150
Anul aparitiei: 2015
Pentru a vedea fragmente din cuprins dati click pe imaginea de mai jos:

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.