Cristina Lavinia Savu - Auxiliar clasa pregatitoare pentru performanta in Matematica prin Concursul Euclid, editia 2015-2016

Cristina Lavinia Savu - Auxiliar clasa pregatitoare pentru performanta in Matematica prin Concursul Euclid, editia 2015-2016
-15%
Preț: 17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

Auxiliar clasa pregatitoare pentru performanta in Matematica prin Concursul Euclid.
 
Dorinta colectivului de autori este ca aceasta culegere sa foloseasca atat copiilor cu orice nivel de pregatire, cat si profesorilor, prin exercitii pe care acestia le pot folosi in cadrul orelor de curs.

Am dorit ca, prin aceste carti, sa obisnuim elevii cu toate tipurile de probleme, ceea ce incercam, de altfel, si prin subiectele pe care le propunem in cadrul concursului. De aceea, fiecare culegere contine atat exercitii cu raspuns scurt sau care se rezolva prin alegerea raspunsului corect din cele date, cat si probleme cu solutie completa.

Partea de inceput se doreste a fi un suport pentru lucrul la clasa si pregatirea subiectelor I si II din cadrul concursului, astfel incat fiecare candidat sa isi asigure un punctaj de 70p. Partea de teste pentru pregatirea competitiilor poate constitui un model pentru verificarea cunostintelor prin teste de tip EUCLID.

Exercitiile propuse au si raspunsuri, cele cu grad sporit de dificultate avand rezolvari complete si detaliate, din care se pot invata tehnici de rationament si redactare. Sunt cuprinse toate testele Euclid, din primul an pana in anul 2015.

Seria de culegeri aparute sub titlul "Performanta in Matematica prin Concursul Euclid se adreseaza tuturor copiilor din ciclul primar si gimnazial (clasa pregatitoare - VIII).


Autor: Cristina-Lavinia Savu, Dorina Dinu, Dorian Coman, Laura-Roxana Alexandru, Carmen Dragan, Florentina Atanasiu, Diana Cosug, Alina Mocanu, Gheorghe Stoenescu, Florentina Atanasiu, Rusu Camelia, Lenuta Cotos, Mioara Ispas, Corina Barbu, Ioan Onogea, Elena Muresan, Maria Mihnea, Preutescu Monica Praschiva, Ilina Eugenia.


Anul aparitiei: 2015
Format: 16X24 cm
Nr. pagini: 120

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.134 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.