Cristian Masalagiu - Didactica predarii informaticii - Editia a II-a revazuta si adaugita

Cristian Masalagiu - Didactica predarii informaticii - Editia a II-a revazuta si adaugita
-16%
Preț: 31,04 lei
36,95 lei (-15,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 312
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Calculatorul este folosit in prezent pe scara tot mai larga si in domenii din cele mai diverse, de la gestionarea unor evidente simple, procesarea imaginilor si realizarea de conferinte online, pina la urmarirea si reglarea unor procese industriale sau dirijarea activitatii unui aeroport.

Didactica predarii informaticii analizeaza tehnicile de predare-invatare a acestei discipline in invatamintul preuniversitar. Partea teoretica include notiuni de baza specifice programarii pe calculator, metode de elaborare a algoritmilor, structuri de date clasice de tipul listelor, stivelor si cozilor, teorii legate de grafuri si arbori. In anexe, cei interesati gasesc exemple suplimentare de proiecte didactice, subiecte date la examenele de bacalaureat si admitere in invatamintul superior de specialitate sau la examenele de grad si definitivat, precum si resurse utile pentru buna desfasurare a procesului didactic.

Adaugit si integral revizuit, volumul ofera informatii actualizate despre metodo-logiile de predare a informaticii, venind in sprijinul profesorilor din invatamintul preuniversitar, dar si al elevilor si studentilor care doresc sa-si aprofundeze cunostintele in domeniu.
 
Din cuprins:

• Curriculum, instruire, evaluare
• Principii didactice si didactica formarii de competente
• Metode, tehnici si procedee didactice
• Paradigme de programare
• Proiectarea algoritmilor– sortare si cautare
• Structuri de date: liste, stive, cozi
• Teoria grafurilor si a arborilor

Nr. de pagini: 312
Anul aparitiei: 2016
Autori: Cristian Masalagiu, Ioan Asiminoaei, Mirela Tibu

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.078 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.