Cristal Reiki

Cristal Reiki
-15%
Preț: 17,60 lei
20,70 lei (-14,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Pagini: 112
Categoria: Altele

DESCRIERE

Chiar daca au mai fost publicate carti despre cristale si folosirea lor in terapeutica, aceasta este cu siguranta prima carte despre Cristal Reiki, dedicata integral acestei discipline de mare actualitate, care a aparut pentru a satisface dorinta oamenilor de a se dezvolta spiritual pe cai multiple, redescoperind valorile civilizatiilor trecute adaptate cerintelor vietii contemporane.

Cartea prezinta o incursiune in lumea mirifica a cristalelor, a acestor elemente comune Pamantului si oamenilor, prezentandu-le asa cum sunt ele, materiale, cu vibratii interferand si putand influenta toate componentele energetice ale omului si ale Universului.

Reiki a aparut cu aceasta denumire la inceputul secolului XX ca o expresie a unor practici stravechi. In starea sa originara nu continea referiri privind lucrul cu cristale, ci numai aplicand palmele sau mental. Dar cercetarea civilizatiilor vechi evidentiaza larga folosire a cristalelor, mai ales de catre conducatori pentru a optimiza activitatea de conducere sociala si a lua cele mai intelepte hotarari. Cristalele amplasate pe coroanele regale sau imparatesti nu aveau numai un scop decorativ, ci ii ajutau pe suverani sa ia hotarari intelepte. De asemenea, cristalele montate pe mitrele arhieresti nu au numai scop decorativ, ci asigura purtatorilor acestora o anumita amplificare a fortei mentale necesare infapturii lucrarilor lor. Ori, pe masura cresterii gradului de libertate umana, oamenii trebuie tot timpul sa ia decizii optionale privind activitatea lor si o optimizare a activitatii lor intelectuale constituie un deziderat cat se poate de actual.

Reiki este o metoda de transfer energetic in beneficiul destinatarului si acest lucru se poate face foarte comod folosind cristale, elemente naturale de care omul este inconjurat si care exista si in interiorul sau si in structura cea mai profunda a corpului sau material. Aceasta imbinare intre Reiki si lucrul cu cristale in scopul optimizarii activitatilor umane constituie Cristal Reiki.

Desi nu are pretentii exhaustive, aceasta carte incearca sa prezinte cat mai complet cristalele si problemele legate de folosirea lor. Alaturi de alte surse de informare, ea va constitui un manual si un instrument de lucru foarte util celor interesati. In aceasta carte veti gasi cunostinte elementare despre cristale care va sunt necesare pentru a le utiliza corect, veti afla cum trebuie sa alegeti un cristal, cum trebuie sa apreciati un cristal pe care nu l-ati ales, dar a ajuns el la dumneavoastra, si ce posibilitati aveti de a folosi cristalele.

Cartea este axata pe prezentarea metodei numita Cristal Reiki, metoda absolut originala, despre care nu s-au mai scris carti (referiri s-au facut doar in cartea Reiki modern, publicata tot la Editura Teora). Metoda este prezentata complet cu exceptia procedurilor de initiere pe care autorul isi rezerva dreptul sa le prezinte numai celor initiati in momentul cand vor putea sa le foloseasca la eficienta maxima.

Cartea este scrisa intr-un limbaj accesibil si se adreseaza cititorilor deschisi catre nou, catre parapsihologie, catre stiinte de granita sau interdisciplinare, exigenti si flexibili in gandire.

Cartea permite cunoasterea gradata a disciplinei de la gradul I la maestru, parcurgand succesiv toate etapele intermediare. Ea nu urmareste sa va schimbe viata, desi acest lucru este posibil, ci sa va largeasca orizontul cunoasterii patrunzand intr-un domeniu vast si misterios despre care s-au scris si multe fantezii, dar si lucruri subtile care ne indeamna la reflectie.

Cartea aceasta constituie o oportunitate pentru dumneavoastra. Ramane de vazut daca veti profita de ea. Bucurati-va de ea si faceti ceea ce trebuie pentru binele dumneavoastra superior.

Cuprins

Introducere

Ce sunt cristalele?

Caracteristicile cristalelor

Culoarea cristalelor

Cristal Reiki

Gradul I

Gradul II

Nivelul avansat

Tratamente

Gradul de maestru

Afirmatii fundamentale

In loc de incheiere

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.077 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.