Credinta si fapte in viata morala crestina Un raspuns teologic la provocarile postmodernitatii

Credinta si fapte in viata morala crestina Un raspuns teologic la provocarile postmodernitatii
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 368
Categoria: Religie

DESCRIERE

„Lucrarea aceasta reprezinta o contributie remarcabila la intelegerea si clarificarea relatiei dintre credinta si fapte bune in viata morala crestina. Investigarea teologica aprofundata a legaturii interne dintre credinta si fapte bune corespunde unei necesitati actuale, avand in vedere devierile morale contemporane, care se manifesta in mod subtil in viata tinerilor de astazi. Valoarea aplicativa a lucrarii consta si in faptul ca preotii slujitori se pot inspira din aceasta lucrare pentru a forma constiinta crestina a credinciosilor lor, printr-o asumare existentiala a dreptei credinte si concretizarea ei in fapte bune.

Efortul intelectual depus in elaborarea ei este demn de apreciat si, in mod deosebit, trebuie sa evidentiem abordarea interdisciplinara a temei, din care transpare o constiinta teologica misionara si culturala profund angajata in slujirea Bisericii astazi.”

Pr. Prof. Dr. Gheorghe Popa

 ISBN: 978-606-666-884-2

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.085 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.