Controlling profesional. Concepte si instrumente

Controlling profesional. Concepte si instrumente
Preț: 70,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Management

DESCRIERE

Aceasta carte concepe controllingul ca pe o profesie. Este impartita in capitole si paragrafe si explica:

    conditiile contextuale pentru management si controlling (cap. 1);
    esenta, obiectivele, profilul ocupational si procesul controllingului profesional (cap. 2);
    domeniile si modul de lucru (cap. 3 pana la cap. 7);
    organizarea (cap. 8);
    implementarea controllingului (cap. 9);
    tendinte de dezvoltare in intreprindere (cap. 10).

In loc sa se piarda intr-o enumerare a metodelor aplicabile in controlling, lucrarea reprezinta rezultatul unui demers conturat si permanent imbunatatit, de-a lungul deceniilor de activitate de cercetare, predare, practica si a unui dialog repetat intre aceste lumi ale invatarii si experientei. De asemenea, sunt explicate conditiile concrete de implementare a controllingului, deoarece acesta nu va putea actiona cu acelasi succes in orice intreprindere si in orice moment.

Cartea prezinta preponderent cum poate fi practicat cu succes controllingul durabil, datorita profesionalizarii acestuia si mai putin tot ceea ce ar trebui sa stie controllerii. Tocmai de aceea este posibil ca o materie cu un continut atat de cuprinzator cum este controllingul sa fie prezentata relativ succint si concentrat.  

Lucrarea este adaptata predarii in cadrul studiilor universitare si de master din universitati si institute de stiinte aplicate. Premisa de lucru o constituie cunostintele prealabile ale studentilor in materie de economie a intreprinderii, contabilitate primara si contabilitate financiara, calculatia costurilor, finantare si investitii.

An aparitie 2014
Nr. de pagini 478
Format 17x24
Legatorie brosat

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.083 sec
7.4.11
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.