Consultatii juridice pentru fiecare - Dreptul familiei

Consultatii juridice pentru fiecare - Dreptul familiei
-14,9%
Preț: 4,17 lei
4,90 lei (-14,9%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Pagini: 144
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Cartea de fata este rezultatul unei indelungate activitati de prezentare a legilor, de popularizare a lor dupa multe raspunsuri la scrisorile cetatenilor.

Cartea de fata nu este insa singura. Ea face parte dintr-o colectie -ca sa spun asa-, dintr-o suita de mai multe lucrari, fiecare cuprinzand un alt domeniu al dreptului, o alta problematica. Prima carte cuprinde probleme de drept civil, de patrimoniu: vanzari, cumparari, probleme ale proprietarilor si ale chiriasilor, imprumut, mostenire, buna vecinatate, testamente si multe altele.

Cartea de fata, a doua din serie, cuprinde, asa cum rezulta din coperta, probleme de familie.

Prin modul lor de prezentare, intr-un limbaj simplu, sunt accesibile oricarui cititor care nu are o pregatire juridica.

Cartile mai cuprind si o serie de indrumari pentru cititorul care nu a calcat intr-o sala de sedinta, de judecata, modul cum sa se prezinte, cum sa se comporte. Unele capitole cuprind prevederi referitoare la cadrul legilor, la organizarea instantelor de judecata, la probe -ce sunt ele si cum se solicita etc.

Toate aspectele sunt tratate in cadrul larg, atotcuprinzator al Constitutiei tarii noastre, legea pe care trebuie sa o cunoastem si sa o respectam cu totii, legea de baza a tarii, denumita pe drept cuvant ca fiind o Biblie... laica.

Asa cum constiinta trebuie sa respecte preceptele religiei, tot asa, in calitate de cetateni trebuie sa respectam Constitutia si legile ce decurg din ea.

In final, ne manifestam speranta ca vom fi de folos cititorilor, iar eventualele scrisori, intrebari si sugestii, se vor bucura de atentia noastra.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.076 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.