Consilierea filosofica si etica de Vasile Hategan

Consilierea filosofica si etica de Vasile Hategan
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2019
Categoria: Filosofie

DESCRIERE

Lucrarea are o structura coerenta, axata pe analiza conceptelor de consiliere filosofica si consiliere etica in diverse domenii, care prezinta diverse abordari, structurate intr-un numar de categorii relevante, si anume: Aprecieri privind consilierea filosofica, Consilierea filosofica si gandire critica, Etica si consiliere, Practica si reglementarea profesiei, Aplicatii ale consilierii filosofice; cu elemente de originalitate configurate cursiv si realizeaza o imbinare adecvata a contributiilor reunite in cuprinsul sau, de la aspecte introductive sau teoretice pana la forme de practica filosofica prezente in diverse forme in cadrul consilierii filosofice, la care se adauga elemente ce tin de reglementarea noii profesii de consilier filosofic si de etica.
Conf. univ. dr. Lobont Florin (Referent stiintific)

Culegerea acestor lucrari stiintifice face parte din proiectul de cercetare demarat de Asociatia profesionala a consilierilor filosofici si de etica, organizatie non-profit infiintata in anul 2017 cu scopul de a promova si sustine recunoasterea oficiala a specializarii aparute in domeniul practicii filosofice sub forma unei noi profesii, consilierea filosofica. Proiectul a atras membrii asociatiei, care au studiat domeniul de practica filosofica si au acumulat experienta in cercetarea domeniului, prin lucrarile sau studiile anterioare, sau detin o expertiza practica prin aplicarea conceptului de consiliere filosofica a persoanei sau prin organizarea de manifestari filosofice destinate grupurilor. Invitam pe toti cei interesati de acest subiect sa faca mai mult decat a parcurge acest volum, prin a ne trimite opinii sau lucrari in domeniu sau de a ni se alatura in cadrul asociatiei profesionale, prezentata la adresa de internet www. consiliereafilosofica. ro, care are portile deschise celor care au studiat filosofia dar si celor care isi doresc sa o faca si nu au reusit pana acum, iar impreuna putem face ca practica filosofica sa devina o realitate si in Romania.

Dr. Hategan Vasile
Presedinte al Asociatiei Profesionale
a Consilierilor Filosofici si de Etica


Anul aparitiei: 2019
Numar pagini: 220
Format: 17x25

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.082 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.