Consiliere psihologica
40,00 lei
PRP: 50,00 lei

Consiliere psihologica

Consiliere psihologica
PRP: 50,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 40,00 lei
Diferență: 10,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Ce se intelege prin conceptul de consiliere si ce se stie despre sarcnile unui consilier? Este consilierea importanta si utila? Si de ce? La aceste intrebari si nu numai, am incercat sa raspundem prin intermediul acestui volum.
In contextul unei natiuni in dezvoltare ce-si doreste sa devina o natiune dezvoltata, cu tehnologie inalta, consilierea este extrem de utila oamenilor aflati in diverse situatii.
Volumul de fata se adreseaza in primul rand masteranzilor in psihologie, psihologilor cu competente in consiliere, psihoterapie, psihologie clinica, dar si acelor persoane care prin natura profesiei acorda sprijin: cei care au nevoie de abilitati de consiliere ca parte integranta a rolurilor lor profesionale (coach, asistenti medicali, moase, medici, paramedici, voluntari in grupuri de suport, sau linii telefonice de urgenta). In plus, cartea poate fi folosita ca o introducere in abilitatile de consiliere pentru cei care intentioneaza sa se formeze ca psihologi consilieri.
Cartea este impartita in optsprezece capitole – primele sase dintre ele au menirea de a prezenta, intre altele, abilitati necesare consilierului, a face diferenta intre consiliere, psihoterapie si psihologia clinica, a diferentia intre abordarile clinice in care avem de-a face cu unul sau mai multi clienti, dar si a pune bazele intelegerii utilizarii abilitatilor de consiliere in context mai general. Urmatoarele capitole – cu un caracter aplicativ mai pronuntat, contextualizeaza in functie de situatii mai specifice utilizarea abilitatilor de consiliere si propun tehnici de consiliere si activitati pe care consilierul le poate realiza in practica.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.056 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.