Consilier Control Intern Managerial

Consilier Control Intern Managerial
-10%
Preț: 1164,60 lei
1294,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2014
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Specialistii Rentrop& Straton vin in ajutorul dvs. cu unica lucrare care va garanteaza ca o sa controlati atent implementarea sistemului de control intern managerial in institutia publica pe care o conduceti!

Iata cateva dintre cele mai grave motive pentru care ar trebui sa acordati maxima atentie controlului intern managerial din institutia dvs.:
1. Controlul intern managerial este impus prin lege!
2. Implementarea sistemului de control intern managerial este urmarit cu atentie de ANAF si Curtea de Conturi.
3. In fiecare an, Raportul privind stadiul de implementare si dezvoltare a sistemului de control intern managerial constitule anexa la situatia financiara a exercitiului bugetar incheiat.
4. In functie de felul in care v-ati achitat de aceste obligatii privind implementarea sistemului de control intern managerial vi se aproba sau nu bugetulul institutiei pentru anul urmator
5. Lipsa Raportului privind stadiul de implementare si dezvoltare a sistemului de control intern managerial se pedepseste cu amenzi cuprinse intre 3. 000- 5. 000 lei conform art. 28 din OG nr. 119/1999, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Ce este Consilier Control Intern Managerial:

Este un serviciu complex de informare si consultanta in materie de implementare a celui mai potrivit sistem de control intern managerial pentru orice institutie publica.
Unic pe piata lucrarilor de legislatie, acest serviciu va aduce acum:

Lucrarea de baza care contine:
• toate cele 25 de standarde specifice elaborate de Ministerul Finanatelor Publice si impuse institutiilor publice prin O. M. F. P nr. 946/2005, cu modificarile si completarile ulterioare explicate
• legislatie eferenta domeniului
• solutii privind procedurile de implamentare a fiecarui standard in parte, in functie de specificul fiecarui tip de institutie publica
• cazuri practice, modele de proceduri, solutii
• modele de documente obligatorii necesare.

Serviciul GRATUIT de ACTUALIZARE a Informatiei– care va asigura, 1 data la 3 luni, noutati in domeniu, schimbari legislative atunci cand ele apar sau modele de proceduri de implementare a sistemului de control intern managerial specifice unui anumit tip de institutie publica, planuri de dezvoltare a unui sistem de control intern managerial viabil.

Serviciul GRATUIT de CONSULTANTA de Specialitate Personalizata - in cadrul caruia puteti primi raspunsuri la intrebarile dvs. adresate specialistilor 1 data pe luna, prin e-mail.


Numar de pagini: 300
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.074 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.