Consilier Contabilitate pentru institutii publice cu 12 actualizari

Consilier Contabilitate pentru institutii publice cu 12 actualizari
-10%
Preț: 1341,03 lei
1490,03 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2015
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Totul despre Contabilitatea Institutiilor Publice in 2015:

Monografii contabile conform Planului de conturi la zi;
Legislatie explicata; Informatie permanent actualizata;
Consultanta personalizata!

Consilier Contabilitate pentru Institutii Publice cuprinde, perfect structurate, informatii in conformitate cu reglementarile contabile valabile acum pentru sectorul bugetar. Lucrarea va arata cum trebuie aplicata concret legea in cazul dvs., pentru ca sanctiunile sa nu va afecteze.

Consilier Contabilitate pentru Institutii Publice va ajuta sa:

    Fiti la curent cu notatile fiscal-contabile din domeniul dvs. de activitate
    Reflectati corect in contabilitate activitatea institutiei dvs.
    Cunoasteti detaliat Planul de conturi general cu modificarile la zi si instructiunile de aplicare a acestuia in institutiile publice
    Rezolvati rapid si corect, conform cu temeiul legal in vigoare, orice problema de contabilitate din institutia dvs.


Ca sa evitati erorile contabile si sa nu aveti niciun fel de problema cu reprezentantii Curtii de Conturi sau cu Auditul intern, va recomandam sa va abonati chiar acum la Consilier Contabilitate pentru Institutii Publice, ghidul practic complet pentru contabilii din sectorul public!

Consilier Contabilitate pentru Institutii Publice va aduce automat 5 beneficii majore:

    Lucrarea in biblioraft A4, cu sfaturi practice, exemple si explicatii cu privire la principalele operatiuni ce trebuie efectuate in contabilitatea institutiei.„Consilierul” contine monografii contabile conform Planului de conturi la zi, pentru toate tipurile de institutii si va sfatuieste cu privire la toate activitatile contabile pe care le desfasurati, de la A la Z.
    Abonamentul cu 12 Actualizari. Cu fiecare actualizare pe care o primiti, in lucrarea dvs. se adauga noi subiecte si noi monografii contabile, conform reglementarilor legislative la zi. In plus, timp de 1 an de zile, veti fi la curent cu toate noutatile contabile care vor aparea in contabilitatea institutiilor publice.
    Acces la lucrarea actualizata la zi, online, in format PDF - oricand si de oriunde aveti conexiune la Internet (in platforma www. rspro. ro la care aveti acces imediat ce se confirma plata abonamentului dvs.).
    Serviciul electronic Alerter pentru Institutii Publice. Timp de 12 luni primiti constant alerte electronice cu informatii de ultima ora din domeniul contabilitatii institutiilor publice.
    Serviciul de Consultanta personalizata, prin e-mail, un serviciu TOP care va ofera marele avantaj de a primi asistenta de specialitate pe tot parcursul desfasurarii abonamentului dvs. Fara sa mai achitati nimic in plus, primiti raspunsul avizat al specialistilor la orice speta concreta de contabilitate pe care ne-o adresati.


Din cuprinsul lucrarii Consilier Contabilitate pentru Institutii Publice:

    Planul de conturi general pentru institutii publice, actualizat la zi
    Conturi la trezorerie si institutii de credit
    Veniturile si finantarile
    Contabilitatea Cheltuielilor
    Contabilitatea Stocurilor
    Contabilitatea Activelor fixe corporale
    Finantarea din fonduri externe nerambursabile
    Inventarierea patrimoniului
    Corectarea erorilor contabile...


Anul aparitiei: 2015

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.079 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.