Conservarea prin uscare, Achim Samwald, M. A. S. T

Conservarea prin uscare, Achim Samwald, M. A. S. T
Preț: 18,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018

DESCRIERE

Descopera metode traditionale de conservare, metode prin care fructele si legumele isi pastreaza nutrientii, fiind benefice in continuare pentru organism. Perfect natural, fara conservanti sau alte substante chimite (cum se intampla cu produsele similare din magazine), procesul va transforma fructele, legumele, ciupercile, verdeturile, sau plantele medicinale in ingrediente si specialitati culinare fine.

Cartea contine sfaturi practice pas cu pas, tehnici de uscare, depozitare si prelucrare.

 

Numar pagini: 128
Format: 13x20
Anul aparitiei: 2018

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.070 sec
7.4.21
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.