Concurenta intr-o lume plata. Cum sa construim o companie intr-o lume fara granite

Concurenta intr-o lume plata. Cum sa construim o companie intr-o lume fara granite
-10%
Preț: 44,10 lei
49,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Bussines

DESCRIERE

Concurenta intr-o lume plata. Cum sa construim o companie intr-o lume fara granite. Prezentare - Concurenta intr-o lume plata. Într-o lume plata, totul se schimba… mai ales calitatile de care ai nevoie pentru a conduce o companie de top. Succesul nu consta doarîn forta companieiîn sine, mult mai important este la ce se poate conecta aceasta. Aflati secretul companiei Li& Fung, cea care si-a dovedit succesulînregistrând un profit de 8 miliarde de dolari din articole vestimentare si alte bunuri destinate marcilor de renume si retailerilor– fara a detine nici macar o singura fabrica.

Victor Fung, William Fung si Jerry Wind dezvaluie modulîn care Li& Fung aînlocuit infrastructura„de moda veche” si punctele de lucru care aveau un numar imens de angajati cu o retea fluida care poate crea, fabrica si livra oriunde, aproape orice. Cheia succesuluiîn aceasta lume este un set de principii destinate„orchestrarii retelei”, descris pentru prima dataîn aceasta carte. Autorii examineaza felulîn care aceste principii pot fi aplicateîn procesul de fabricare,în servicii, precum siîn alte industrii. Va arata cum puteti construi si orchestra propria retea de talie mondiala.

    * Concurati„retea vs. retea“– si câstigati!
    * Creati o„mica-mare“ companie care combina proportia cu mobilitatea.
    * Stabiliti relatii la distanta, dar strânse, cu furnizorii.
    * Mentineti echilibrulîntre control si putere, stabilitate si inovatie.
    * Gestionati„urcusurile si coborâsurile“ din lumea plata–începând de la politica pâna la terorism.

Li&Fung a fost un pionierîn crearea si gestionarea organizatiilor destinate unei lumi fara granite. Aceasta carte reflecta oîntelepciune pe care companiile vor trebui sa o adopte pentru a atinge succesulîn urmatoarea etapa globala.

Kenichi Ohmae, autor al cartilor Lumea fara granite si Urmatoarea etapa globala

Lumea plata care a rezultatîn urma globalizarii lanturilor de valoare determina o trecere fundamentala de la strategii si modele de afacere centrate pe companie la strategii centrate pe retea. Aceasta carte ofera o viziune revolutionara privind modulîn care Li& Fung a construit modele de afaceri centrate pe retea care s-au dovedit a fi si profitabile si rezistente. Pentru directorii si analistii care seîntreabaîncotro neîndreptam, aceasta carte furnizeaza elementele-cheie de succes pentru strategiile bazate pe retele si inovatiile pe care autorii sunt pe cale sa le implementeze. De altfel, o realizare extraordinara!

Paul R. Kleindorfer, Profesorîn stiinta managementului, Anheuser-Busch, Scoala Wharton a Universitatii din Pennsylvania, Distins Profesor de Cercetare, INSEAD

Concurentaîntr-o lume plataîmbinaîntr-o maniera originala gândirea inovatoare privind structurile bazate pe concepte temeinice si binecunoscuteîn domenii precum planificarea afacerilor si contabilitate. Prin evidentierea principiilor de orchestrare a retelei, autorii au deschis o usa catre o schimbareîncununata de succesîntr-o zonaîn permanenta expansiune.

Lennart S. Lindegren, fost vicepresedinte, strategie, PricewaterhouseCoopers, LLP

Momentan,întreaga lume se confrunta cu provocarea manageriala descrisaîn„lumea plata“ a lui Friedman. Autorii auîntocmit un manual practic obligatoriu privind abordarile operationale si strategice menite sa nu va aduca doar supravietuirea, ci si succesulîn aceasta lume ciudata. Ei pun sub semnulîntrebarii multe notiuni traditionale de control si ceea ceînseamnaîntr-adevar o afacere, dar ofera si niste viziuni uimitoare bazate pe propria lor aventuraîn aceasta„lume plata”.

Colin Crook, Presedinte, Penberen Center si fost CTO, Citicorp


Autor: Victor K. Fung, William K. Fung, Yoram (Jerry) Wind
Editia I 2009
14.5 x 20.5 cm
288 pagini

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.091 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.