Conceperea, managementul si auditul performantei proiectelor de investitii

Conceperea, managementul si auditul performantei proiectelor de investitii
PRP: 49,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 42,42 lei
Diferență: 7,48 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Categoria: Management

DESCRIERE

Desi se stie ca managementul este doar un proces necesar in desavarsirea cu succes al unui proiect, tratarea doar a managementului fara a da atentia cuvenita conceperii si auditului proiectelor este lipsita de sens.

In plus, managerul de proiect trebuie sa se comporte ca ,,un dirijor al unei simfonii unice de fiecare data” - daca nu simte partitura, nu cunoaste instrumentele si instrumentistii care ii dau viata, totul v-a fi un fals, un chici. Pentru a avea succes, are nevoie insa de un bagaj substantial de cunostinte multidisciplinare care sa-i permita o abordare interdisciplinara si care, trebuie sa-i trezeasca talentul si responsabilitatea.

Cartea este structurata in unsprezece capitole si trateaza problematica stiintifico-metodologica a conceperii si auditului proiectelor de investitii in active corporale, intr-o abordare sistemica, interdisciplina si managementul proiectelor pe tot fluxul logic si rational al conceperii, proiectarii si implementari, tinand cont de legislatia nationala si europeana.

 

Numar pagini: 320
Anul aparitiei: 2011
Format: 13x20

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.