Comunicarea nonverbala sau Adevarul de dincolo de cuvinte de Clara Toma

Comunicarea nonverbala sau Adevarul de dincolo de cuvinte de Clara Toma
-10%
Preț: 11,34 lei
12,60 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2018

DESCRIERE

Comunicarea este putere. Comunicarea este influenţă. Comunicarea este şi trebuie să fie privită ca artă şi ca ştiinţă în acelaşi timp. Unii dintre noi ne naştem cu abilităţi de comunicare remarcabile, cu un talent deosebit de a comunica, de a ne pune în evidenţă personalitatea şi valoarea cu ajutorul comunicării, cu o capacitate de invidiat de a stăpâni şi a valorifica mijloacele de comunicare. Alţii însă, avem nevoie să ne dezvoltăm această capacitate, de-a lungul vieţii şi în funcţie de necesităţi; avem nevoie să învăţăm să comunicăm, pentru a ne îmbunătăţi relaţiile cu ceilalţi, fie ele relaţii profesionale, familiale, intime sau de altă natură.

Dimensiunea nonverbală a comunicării dintre noi este încă, din păcate, pentru mulţi oameni, un tărâm necunoscut; fiecare din cei care ştim de existenţa lui avem măcar datoria de a-l face cunoscut şi celorlalţi; rămâne apoi, decizia fiecăruia, dacă alege să ştie doar că acest tărâm există undeva, pe harta cunoaşterii, dacă alege să-l viziteze ca simplu turist, fascinându-se, pentru câteva momente, de minunile lui, sau dacă alege să cunoască acest tărâm dintr-o margine în cealaltă, să-l cultive şi să culeagă roadele.

Despre comunicarea nonverbală se pot spune cel puţin la fel de multe lucruri ca despre comunicarea prin cuvinte. În paginile acestei cărţi nu doresc decât să prezint, pe scurt, câteva dintre caracteristicile comunicării nonverbale, cât şi cele mai importante tipuri de comunicare nonverbală, informaţii utile pentru decodarea mesajelor fără cuvinte transmise dinspre un individ către ceilalţi.

Anul aparitiei: 2018
Număr pagini: 72
Format: 11 x 20

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.070 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.