Comunicare in Limba Romana si Matematica si explorarea mediului. Clasa I, semestrul I. Set 2 carti.

Comunicare in Limba Romana si Matematica si explorarea mediului. Clasa I, semestrul I. Set 2 carti.
Preț: 27,99 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Anul publicării: 2020
Categoria: Altele

DESCRIERE

  Lucratea este conceputa in conformitate cu programa scolara aprobata de Ministerul Educatiei Nationale prin O. M. nr. 3418/19. 03. 2013 si Planul-cadru aprobat prin O. M nr. 3371/12. 03. 2013 si cuprinde o diveritate de activitati astfel incat sa contribuie la dezvoltarea profilului de formare al elevului din ciclul primar.

  Matematica si explorarea mediului este structurata pe unitati de invatare astfel incat prin activitatile propuse permite elevului, intelegerea conceptelor matematice, exersarea si aplicarea cunostintelor, formarea capacitatilor instrumentale, a valorilor si atitudinilor fata de mediul inconjurator.

  Comunicarea in limba romana cuprinde activitati de aprofundare, consolidare, evaluare, jocuri didactice de tip comunicativ - functional, ce inglobeaza procesele de receptare a mesajului oral si scris precum si utilizarea corecta a limbii romane in exprimarea orala si scrisa de catre elevul de clasa I.

An aparitie:  2020
Format: 28, 5 X 20, 5

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.063 sec
7.4.11
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.