Comunicare in limba romana. Manual pentru clasa I - Semestrele I si II. Editie tiparita si editie digitala

Comunicare in limba romana. Manual pentru clasa I - Semestrele I si II. Editie tiparita si editie digitala
-5%
Preț: 31,84 lei
33,52 lei (-5,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Abecedar

DESCRIERE

Manualul de Comunicare in limba romana pentru clasa I, autori: Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel este structurat in doua volume, a cate 72 de pagini, fiecare cuprinzand sase unitati de invatare.

Comunicare in limba romana respecta noua programa scolara avand ca scop formarea si dezvoltarea competentelor specifice disciplinei Comunicare in limba romana - clasa I.

Conceput ca o poveste cu doua personaje principale, Maia si Aris, care ii insotesc pe elevi in aventura cunoasterii, manualul capteaza atentia prin grafica extrem de atractiva, deloc obositoare, imaginile sustinand invatarea, exersarea si evaluarea. Personajele folosite ilustreaza preferintele actuale ale elevilor de 7-8 ani si au rolul de a motiva intrinsec si de a stimula elevii sa invete cu placere intr-un context antrenant, specific varstei.

Manualul pune in valoare moduri variate de invatare, incurajeaza munca independenta a elevilor, dar si munca in grup. Sarcinile de lucru corespund criteriilor de structurare de la simplu la complex, oferind sanse egale de invatare tuturor elevilor.

Varianta printata este atractiva, are un design modern si aerisit, adaptat varstei elevilor, un tipar de buna calitate. Varianta printata vine la pachet cu varianta digitala a manualului, disponibila pe CD-ul aferent fiecarui semestru. Manualul digital este creat avand la baza manualul tiparit, pastrand structura si elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei invatari complexe.

Varianta digitala a manualului contribuie la dezvoltarea interesului fata de invatare, stimuleaza invatarea prin efort propriu, fiind in plus si un suport veritabil pentru valorificarea unor aspecte legate de pronuntie si exprimare orala.

Varianta digitala contribuie prin natura elementelor virtuale (animate, interactive) la crearea unor experiente de invatare complexe, in acord cu cerintele programei scolare actuale, dar si cu varsta elevilor carora li se adreseaza.

Varianta digitala contine:

    113 imagini ce pot sta la baza predarii
    67 de predari animate pentru lectii
    50 de jocuri educationale, jocuri de colorat, exercitii interactive

Manualul Comunicare in limba romana pentru clasa I are un concept similar manualului Matematica si explorarea mediului pentru clasa I - astfel, elevul va studia in aceeasi perioada o tema comuna pentru ambele discipline, lucru marcat prin denumirile si culorile identice ale unitatilor de invatare.


Autori: Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.088 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.