Comunicare in limba romana, caietul elevului pentru clasa I. Varianta EDP 2 - Olga Piriiala, Mirela Mihaescu, INTUITEXT

Comunicare in limba romana, caietul elevului pentru clasa I. Varianta EDP 2 - Olga Piriiala, Mirela Mihaescu, INTUITEXT
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2021
Categoria: Generalitati

DESCRIERE

Auxiliarul Caietul meu de comunicare in limba romana – Clasa I reprezinta o resursa ce poate completa, la nivelul aplicatiilor, oricare dintre manualele scolare aprobate, dar, in special, poate fi utilizat cu succes alaturi de manualul Editurii Didactice si Pedagogice, autori: Olga Piriiala, Mihaela Ana Radu si Rodica Chiran.

Prin continutul sau, caietul este un instrument de lucru util si atractiv pentru aprofundarea cunostintelor de citit-scris. Sarcinile de lucru dezvolta, in principal, deprinderi de scriere corecta si caligrafica, capacitatea elevilor de a exprima in scris idei si sentimente, dar ofera si contexte de exersare a actului citirii, de imbogatire a vocabularului. Sarcinile de lucru sunt atractive, au grade diferite de dificultate, ofera contexte multiple si variate de exersare a scrisului, de automatizare a citirii si de constientizare a continutului citit. Jocurile au o pondere semnificativa si ofera posibilitatea realizarii transferului catre alte discipline.

Prin maniera in care este structurat, corelat cu structura manualului de Comunicare in limba romana al Editurii Didactice si Pegagogice, caietul contribuie la optimizarea procesului de predare-invatare-evaluare, cele zece unitati de invatare oferind elevilor contexte de familiarizare cu notiuni noi, de exersare, consolidare a deprinderilor si abilitatilor de citit-scris, de sistematizare a achizitiilor dobandite, de evaluare si autoevaluare a propriilor capacitati.

Caietul poate fi utilizat atat la scoala, in cadrul orelor de curs, cat si acasa, pentru activitatea independenta.

 

Autori: Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel
Format: 21x26
Anul aparitiei: 2021

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.