Comunicare in limba romana, caiet de lucru, pentru clasa a II-a, Semestrele I si II. (Editia a V-a)

Comunicare in limba romana, caiet de lucru, pentru clasa a II-a, Semestrele I si II. (Editia a V-a)
-23%
Preț: 13,86 lei
18,00 lei (-23%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Generalitati

DESCRIERE

vizat M. E. N. conform O. M. nr. 3022/8. 01. 2018

Comunicare in limba romana – Clasa a II-a este elaborata conform programei in vigoare aprobate de M. E. N. prin O. M. nr. 3418/19. 03. 2013. Continuturile sunt structurate pe niveluri de invatare diferentiate si pe trepte progresive de dificultate, iar sectiunile destinate completarii portofoliilor elevului si profesorului sunt marcate ca atare. Lucrarea contine, pe langa exercitii, teste de evaluare initiala, stadiala si finala, iar datorita sugestiilor metodologice moderne si atractive face posibila invatarea individualizata.
Bogatul material iconografic si sectiunile speciale de invatare prin joc si careuri nu numai ca usureaza procesul invatarii, dar il fac si mai amuzant. Volumul include pe coperta a treia un Certificat de competenta a invatarii, ce poate fi semnat de profesor si care se inmaneaza elevului la sfarsitul anului scolar.

Data aparitie: 03-2020
Nr. pagini: 152
Format: 20x26

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.082 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.