Compozitii, armonizari si prelucrari corale bisericesti din Sfanta Liturghie si alte cantari religioase pentru cor mixt si de voci egale

Compozitii, armonizari si prelucrari corale bisericesti din Sfanta Liturghie si alte cantari religioase pentru cor mixt si de voci egale
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 168
Format: 21x30 cm
Categoria: Religie

DESCRIERE

Acest volum cuprinde cantari corale religioase pentru formatii mixte si de voci egale, in majoritatea lor, compuse, armonizate, prelucrate, aranjate pentru o formatie sau alta, in stil psaltic sau in stil liber bisericesc de catre pr. dr. Stelian Ionascu.
Vom gasi aici raspunsuri liturgice pe diferite glasuri psaltice bisericesti, compozitii personale si armonizari pentru cor mixt, podobii, tropare ale unor praznice imparatesti si ale mai multor sfinti si concerte-chinonice – constituindu-se intr-un buchet de cantari religioase care imbogateste repertoriul muzical coral religios.
Pr. prof. univ. dr. Nicu Moldoveanu


ISBN: 979-0-69490-087-8

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.063 sec
7.4.11
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.